Lagercontainere

Lagercontainere er fleksible og trygge.

Lagercontainere er en perfekt løsning hvis du ønsker en sikker og fleksibel lagring. Vi tilbyr de solide containerne i varmgalvanisert stål til veldig konkurransedyktige priser. Containerne er værbestandige og bygget for å stå ute i all slags vær. Du kan selvfølgelig bruke lagercontainerne inne hvis du ønsker. De to doble vingdørene med lås og håndtak gir deg en sikker og enkel tilgang til containeren. De brede dørene gjør det mulig å lagre selv store gjenstander, så containerne vil samlet sett gi plass til det meste. En viktig egenskap er at lagercontainerne kan settes opp og demonteres etter behov. Denne ekstreme fleksibiliteten gir god plass til alle lagringsbehovene du trenger til enhver tid. Du kan også flytte containerne med gaffeltruck eller kran. Med én eller flere av disse funksjonelle containerne har du den perfekte lagringsløsningen, siden containerne vil ta opp minimalt med plass når de er sammenslått.

Miljøcontainere til trygg lagring.

Har du behov for å lagre oljebaserte og brennbare materialer? Våre miljøcontainere gir trygg lagring til disse materialene med spesialbehov. Våre miljøcontainere har gulv med karm så du ikke trenger å bekymre deg for lekkasjer. Ved å ha en solid miljøcontainer kan du være trygg på det du lagrer oppbevares sikkert uten risiko for miljøet.

Lagercontainere med spesielle egenskaper.

Lagercontainerne fra Dancover er tilgjengelige med forskjellig tilbehør, som du kan legge til hvis du ønsker. Du kan få hyller, kjørerampe, holder til gassflasker, låseslåe, truckguider og ventilasjonsrist. Vær oppmerksom på at når du ønsker å kjøpe noe av dette tilbehøret trenger du å kontakte vår kundeservice, for å få containeren levert med utstyret installert. Du han mer enn én ventilasjonsrist installert på forhånd hvis du ønsker det. Kontaktinformasjonen til kundeservice finner du på dancovershop.com.