Bomullstelte

Bomullstelt for deg som liker komfort like mye som naturen.

Bomullstelt bidrar til den perfekte naturopplevelsen, uten at det blir for røft. Bomullstelt er laget til fenomenet "glamping", som er sammensatt av de to ordene "glamour" og "camping". Bare på noen få år, er ordet nå inkludert i dagligtalen i flere deler av verden. Vi kan også kalle det luksuscamping, men det høres ikke like… vel, glamorøst ut. Derfor er glamping er et perfekt ord for å beskrive camping i stor stil, i et bomullstelt eller lignende. Tanken bak camping i et bomullstelt: Hvorfor ligge på et tynt liggeunderlag når du kan ligge på en madrass? Hvorfor fryse når du kan ha en varmeovn og kanskje en dyne? Hvorfor sitte i dårlig belysning, hvis du kan ha skikkelig belysning for å orientere deg i teltet og for å få den rette atmosfæren? Bomullstelt spiller en viktig rolle i glampingsuksessen, da de store, romslige teltene har gjort det mulig å oppgradere den tradisjonelle campingopplevelsen.

De store bomullsteltene fra TentZing® skaper den perfekte stemningen.

De populære bomullsteltene er store, romslige og rett og slett perfekte til glamping. Med et bomullstelt av høy kvalitet, kan du forvandle den vanlige campingopplevelsen til et eksklusivt opphold midt i naturen, bare ved å tilføre mer stil og komfort. De elegante TentZing® -bomullsteltene, er også perfekte til en mer permanent setting. Sett opp det nye bomullsteltet i hagen og dra på glamping med stil hver dag om du vil. I hagen eller et sted i naturen, campingopplevelsen blir aldri den samme igjen når du har et stort og vakkert TentZing ® -bomullstelt. De solide bomullsteltene er laget av 280 g/m² bomullskanvas med en vannsøyle på 1000 mm. Teltbunnen i 540 g/m² PVC har en vannsøyle på 3000 mm. Den store ståhøyden, er en del av den generelle positive opplevelsen med disse store og romslige teltene.

Bomullstelt kan bli enda mer innbydende med litt elegant tilbehør.

Til bomullsteltene og andre glampingtelt, kan du bestille forskjellig tilbehør som halvmåneformede gulvmatter og et buet fortelt for å ha inngangen skjermet. Mattene består av to halvmåneformede deler med et elegant jacquard-mønster i 100 % polypropylen. Mattene dekker gulvet inne i bomullsteltet og skaper en fantastisk look og stemning. Det buede forteltet foran bomullsteltet er laget av solid bomullskanvas og matcher teltet. Forteltet dekker inngangspartiet og gjør plass til oppbevaring av oppakning, fottøy og mye annet. Hvorfor ikke bestille et bomullstelt og dra på glamping i år? Du kan utforske naturen, slappe av eller bo i hagen og sitte rundt et bål foran det vakre og koselige bomullsteltet. Her er de mye å like, en unik TentZing ® -bomullstelt er perfekt til en flott glampingopplevelse, enten hjemme i hagen eller ute i naturen et sted.