Carporter

En carport er en effektiv og elegant måte å beskytte bilen på.

Carporter er lette og kraftige konstruksjoner som er enkle å sette sammen og montere uten bruk av spesialverktøy. På kort tid vil du ha et kraftig og holdbart tak over kjøretøyet slik at du slipper å bekymre deg for regn, løvfall, UV-stråling og fugleskitt. Du vil snart sette pris på at bilen er godt beskyttet under carporten. Generelt vil bilen være fin og klar til å kjøre nå du trenger det. Spesielt om vinteren, da vil du virkelig sette pris på konstruksjonen siden du slipper å børste vekk snø fra bilen eller skrape is av vinduene.

En carport kan være et oppbevaringssted for mye mer enn bilen.

En carport vil naturligvis gi bilen beskyttelse og tildekning – derav navnet! Med en carport kan man også ha en oppbevaringsplass og beskyttelse for mye annet enn bilen. Her kan du ha sykler, motorsykler eller kanskje for å dekke over lekeplassen til barna. Du vil ha masse plass under carporten til sandkasse eller et plaskebasseng osv. I motsetning til en parasoll vil en carport kunne beskytte ting i både vind, snø og regn.

Carportene er slitesterke, vedlikeholdsfrie og de vil vare i mange år.

En carport i høy kvalitet vil beskytte bilen og mye annet i mange år uten at du trenger å bekymre deg for vedlikeholdet. De moderne og elegante carportene fra dancovershop.com trenger ikke vedlikehold. Hvis du ønsker å rengjøre taket i tilfelle smuss, løvfall eller fugleskitt – trenger du bare å bruke hageslangen til å spyle av taket. Hvis taket er veldig skittent kan du bruke en myk børste eller klut.