Reklametelt

Reklametelt skaper oppmerksomhet og positive respons.

Reklametelt fra Dancover skaper garantert en positiv respons hvis du deltar på messe eller andre slags arrangementer. Med et reklametelt med heldekkende digitalt trykk vil du skille deg ut som en bedrift, og med et en mye større sannsynlighet for å bli husket av potensielle kunder etter arrangementet. Med et vakkert dekorert reklametelt kan du vise frem produktene, logoen og bedriftsprofilen eller annen generell, relevant tekst – eller noe tilpasset et spesifikt event, som tilbud og den slags.

Reklametelt kan formidle en positiv fremstilling av bedriften.

Reklametelt kan dekoreres med alt fra foto og illustrasjoner – til tekst og logoer. Dancover tilbyr heldekkende digitale trykk, men hvis du ønsker å tone bedriftens tilstedeværelse litt ned, kan du heller velge en logo trykket kun på taket av reklameteltet. Med et reklametelt i høy kvalitet, får du glede av teltets funksjonalitet gjentatte ganger på mange arrangementer. Reklameteltene fra Dancover leveres i en praktisk transportbag slik at du kan ta med teltet overalt der du trenger å være til stede – for å vise flagget for å si det på den måten.

Reklametelt er perfekte reklameplakater.

Reklametelt er et perfekt media til å formidle en relevant profilering av bedriften. Du kan bestemme deg for temaet, og kan komponere nøyaktig den fremstillingen du ønsker å presentere til potensielle kunder. Med et stort foto kan du vise frem nye produkter, presentere bedriften eller til og med fortelle om oppdaterte tilbud. Det er til og med mulig å bestille forskjellige reklametelt, slik at du kan formidle forskjellige fremstillinger avhengig av konteksten. Hvis du driver både innen engros og detaljhandel – kan du ha reklametelt for hvert segment mm.

Reklametelt er fleksible og slitesterke.

Reklametelt fra Dancover er resultatet av innovativ produktutvikling, og det gir deg et fleksibelt reklametelt du kan sette opp på bare 60 sekunder. I tillegg leveres teltet i en praktisk transportbag som gjør det enkelt å transportere og lagre reklameteltet. Den kraftige og holdbare duken kan brukes med bare en enkel logo trykket på hver side, eller du kan gå «alt inn» og velge et heldekkende digitalt trykk med ditt eget design på hver sidevegg i tillegg til takduken. Ønsker du å få vite mer om hvordan et reklametelt kan bidra til å gi deg mer oppmerksomhet på markeder og messer? Ring ekspertene på dancovershop.com.