Bobil & Caravan Telt

Caravan og bobiler bør helst oppbevares i et lagertelt.

Caravan- og bobiltelt er opprinnelig utformet til å lagre og beskytte båter når de står på land, men bare størrelsen i seg selv og funksjonaliteten i de store teltene gjør de perfekte til bobiler og campingvogner i tillegg. Caravanteltene er både høye, solide og holdbare – og vil beskytte bobilen og caravanen for en kortere eller lengre periode når kjøretøyet eller hengeren ikke er i bruk. De store teltene får plass til caravanen eller bobilen, men de kan også brukes til andre kjøretøy, hengere, maskiner osv. Trenger du et telt som er noe utenom det vanlige? Disse caravan- og bobilteltene vil definitivt dekke formålet.

Caravan- og bobiltelt beskytter kjøretøyet … og mye annet.

Caravan- og bobiltelt er på grunn av størrelsen perfekte til lagre campingvogner og bobiler osv. Bobilen og campingvognen vil lagres tørt, og med plass til at du kan holde på med rengjøring og klargjøring for den nye sesongen på veien. Båtteltet beskytter caravanen fra vær og vind, og du kan holde caravanen fin år etter år hvis den lagres i et båttelt gjennom høst og vinter.

Caravan og bobiler bør ha et romslig og slitesterkt lagertelt.

Caravaner og bobiler kommer i forskjellige størrelser og utforminger – du finner lagertelt til de fleste modeller. Noen av de solide caravanteltene har en galvanisert stålramme og en solid 600 g/m2 PVC-duk. Du vil ha godt med plass til å være i teltet og kan velge et telt der du har fri adkomst til bobilen eller caravanen mens den lagres. Caravanteltet leveres med solide jordspyd til å sikre teltet – slik at du kan sove trygt og godt om natten selv om været skulle dra seg til.