Bord- og stoltralle

Bord- og stoltraller til enkel håndtering.

De populære bord- og stoltrallene er perfekte løsninger når du håndterer et stort antall foldebord og bankettbord og stoler. Når du arrangerer private eller profesjonelle arrangementer, må du ofte flytte mange bord og stoler, og det er her de solide trallene er praktiske. Med en bord- og stoltralle, kan du håndtere og lagre så mange bord og stoler som nødvendig. Når du plasserer bordene og stolene på en solid tralle, er det mye enklere å håndtere, flytte og lagre alle møblene. Vi har blant annet en sammenleggbar tralle som kan utvides. Trallen vil hjelpe deg til å håndtere mange bord og stoler – og når trallen ikke er i bruk, tar den opp minimalt med plass.

Bord- og stoltraller til å flytte å lagre event-møbler.

Hos Dancovershop.com har vi et stort utvalg av foldebord og stoler i høy kvalitet til både private og profesjonelle begivenheter. Foldebordene kan legges helt sammen, og bena kan foldes under bordplaten slik at bordet er flatt og enkelt å flytte og lagre. Alle foldebordene og stolen kan plasseres på de solide trallene, slik at det er enkelt å flytte og lagre event-møblene. Møblene vil ta opp veldig liten plass når de lagres på en tralle. Vi har andre løsninger til å flytte og lagre møbler og mye annet. På Dancovershop.com, finner du solide sekkehjul og rullecontainere, som er perfekte til mange transport og lagringsoppgaver.

Bord- og stoltraller gjør det enkelt, trygt og mer effektivt.

De fleksible bord- og stoltrallene fra Dancover er solide, praktiske og har kraftige hjul, som gjør dem enkle å manøvrere. Hjulene er en kombinasjon av hjul som faste og hjul som kan styres. I tillegg er trallene har en brems slik at du kan sikre trallen når du laster av og på bord og stoler. Trallene er perfekte til skoler, bankettsaler, lokale haller, konsertsaler, klubber og alle andre steder der et varierende antall gjester jevnlig plasseres på bord og stoler.