Varmeapparater

Ovner skaper en behagelig temperatur på festen.

De fleksible ovnene er enkle å bruke og veldig effektive. Bruk dem både til private fester og profesjonelle arrangementer. Du du har en fest eller et annet slags arrangement i et partytelt, sørg for å ha en ovn klar til når luften blir kjølig om kvelden. Av og til er det en god idé å varme opp partyteltet før festen begynner hvis det er litt kjølig. Det å ha en eller flere ovner på innsiden av partyteltet for å holde temperaturen helt rett for at gjestene skal føle seg komfortable. Uansett hvor du arrangerer en fest, blir det lett litt kjølig om kvelden spesielt. Sørg for at ingen fryser, slik at alle kan hygge seg i løpet av kvelden. Sørg for å ha en effektiv ovn i stand-by hver gang du inviterer folk på besøk om kvelden på terrassen eller inne i partyteltet.

Effektive elektriske ovner som bare er å plugge i for å få varme.

De moderne og effektive ovnene er ekstremt enkle å bruke siden det bare er å plugge dem i kontakten. Vi har et stort utvalg av elektriske ovner, ettersom disse vil utføre jobben helt perfekt med å varme opp partyteltet og mye annet. Bare sett inn en ovn eller to, så sørger de for at gjestene er komfortable hele kvelden. Hvor mange elektriske varmevifter du trenger til ditt partytelt er avhengig av hvor varmt du ønsker å ha det på innsiden – og, selvfølgelig, hvor varmt eller kaldt det er på utsiden av partyteltet! Husk at et partytelt fylt med folk vanligvis oppvarmes av seg selv på grunn av alle menneskene som er samlet på innsiden. Du bør også vurdere hvorvidt teltdøren er åpen eller lukket under arrangementet ettersom det vil være vanskelig å varme opp teltet hvis døren er åpen. Vi anbefaler en vifteovn til et areal på 75 m2 og to ovner til telt som er større enn 80 m2. Hvis det er kaldt ute, kan det også være aktuelt med to ovner i et mindre telt. Sett ovnen på motsatt side av døren, og i tilfelle du har to ovner, bør en plasseres på hver side av partyteltet. Pass på at ingen sitter alt for nærme ovnen!

Ovner i forskjellige størrelser til ulike formål.

Du kan bruke ovnene til oppvarming av et partytelt på en fest eller til oppvarming av et rom i sammenheng med et byggeprosjekt, der den ordinære oppvarmingen ikke fungerer. Vi har en rekke forskjellige ovner som du kan bruke til forskjellige formål avhengig av størrelsen på arealet du ønsker å varme opp. Vi har en rekke mindre ovner i tillegg til noen store ovner til semi-profesjonell bruk. Har du spørsmål om ovnene, kontakt gjerne xpertene våre på telefon, e-post eller chat.