Telt tilbehør

Partytelt med et stort utvalg av tilbehør sørger for fleksibilitet.

Partytelt er det perfekte valget til en rekke begivenheter slik som familiemiddager, spesielle jubileer og profesjonelle arrangementer. Et partytelt er bare et visst antall kvadratmeter, som gir rom til å invitere noen til fest eller til arrangementer, der du ellers ikke ville hatt plass. Med det omfattende tilbehørsprogrammet til partyteltene fra Dancover, har du et bredt spekter med spennende muligheter til å tilpasse partyteltet til den spesifikke festen eller arrangementet.

Partytelt i forskjellige design.

Partytelt er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og kvaliteter, slik at du har alle muligheter til å finne det eksakte partyteltet som passer til en bestemt begivenhet. I tillegg gjør det store tilbehørsprogrammet at du kan endre design og funksjonalitet på partyteltet når du f.eks. bruker partyteltet til forskjellige arrangementer til ulike tider på døgnet og i forskjellig vær.

Partytelt med og uten sidevegger.

Du kan endre utseendet og funksjonaliteten på partyteltet bare ved å endre de forskjellige sideveggene. Velg de lukkede sideveggene uten vinduer, så har du et veldig lukket og privat partytelt. Du kan også velge sidevegger og vinduer til hele partyteltet, slik at det kommer mye lys inn i teltet – og du kan se ut. Når været er fint, kan du også utelate én eller flere sidevegger så får du et lys og luftig partytelt.

Partytelt har et stort utvalg med tilbehør.

Partytelt er vidunderlig ukompliserte. Først kjøper du bare det partyteltet du trenger, pakker det ut, setter sammen rammen, trekker duken på plass og er klar til fest. Det er også en rekke produkter tilgjengelig, som du kanskje ønsker å vurdere. Blant mye forskjellig, en bunnramme, hvis du har valgt et partytelt uten. En bunnramme gir ekstra stabilitet og kombinert med en safetypack med jordspyd og stormstropper er partyteltet sikret i tilfelle dårlig vær. Dette er den mer praktiske biten, men det er også mulig å pynte partyteltet med gardiner og draperinger, slik at partyteltet blir vakkert, luftig og romantisk.