Drivhustunnel

Drivhustunneler er rimelige og effektive.

Drivhustunneler er et rimelig og effektivt alternativ til mer kostbare drivhus laget av aluminium og polykarbonat eller aluminium og glass. En drivhustunnel er et effektivt og holdbart drivhus som gjør det mulig for deg å begynne å dyrke dine egne grønnsaker, frukt eller blomster på kun kort tid. Drivhustunnelen er lett å sette opp og vil fungere umiddelbart. Med en drivhustunnel kan du forlenge hagesesongen, og du vil kunne starte tidligere om våren og nyte drivhuset til langt utpå høsten – avhengig av klimaet naturligvis. På den måten har drivhustunnelen de samme fordelene som et tradisjonelt drivhus. De eneste forskjellene er den lave prisen og designet.

Drivhustunneler med metall- eller plastrammer.

Drivhustunneler fra Dancover leveres i flere variasjoner – du kan velge drivhus med en galvanisert stålramme, en varmgalvanisert stålramme eller en plastramme. De har alle en solid UV-bestandig trekk, med en imponerende lystransmisjon på 95 % på de transparente drivhusdukene. Drivhustunnelene er lette å sette sammen, og duken er enkel å justere og montere. En drivhustunnel gir deg all de råvarene du ønsker hvis du følger den vanlige fremgangsmåten i et drivhus. På kort tid kan du glede deg over å se grønnsaker, frukt og blomster som vokser frem inne i den nye drivhustunnelen.

Drivhustunneler er lette å sette opp – og flytte etter behov.

Drivhustunneler er perfekte til å dyrke alle slags vekster som sådan, de matcher fullt ut de tradisjonelle drivhusene. Formen på drivhustunnelen fanger solstrålene perfekt og sørger for varme inne i drivhuset – så du kan få vakker, sunn frukt og annet fra din egen hage. Er organisk mat din greie? Du vil ha den perfekte avlingen uten noe som helst kunstig. I tillegg kan du nyte mat fra din egen hage, som ganske enkelt smaker bedre. Har du spørsmål om drivhustunneler fra Dancover? Ta gjerne kontakt med ekspertene våre via telefon, e-post, Skype eller chat. Du finner relevant kontaktinformasjon på dancovershop.com.