Basseng

Basseng er stor moro og kommer til å gjøre hagen til det stedet du vil være.

Forestill deg å ha et basseng ute i hagen eller på hytta. De fleste av både barn og voksne vil elske å kaste seg ut i bassenget på en varm sommerdag. Det er en overkommelig luksus å kunne gå rett ut i hagen og kjøle seg ned i bassenget. Du kan ha et basseng som er nedgravd, eller et frittstående basseng som står på bakken. Besøk bare Dancovershop.com og velg i dag. Uansett hvilket basseng du foretrekker, det kommer til å bli mye moro. Du kan få mange forskjellige bassengstørrelser tilpasset behovene: Hvor mange er dere? Hvor stor er hagen? Hvor gamle er barna? Hvor stort er budsjettet og mye mere? Bassengene er laget av materialer av høy kvalitet, så du får alltid et holdbart basseng med god funksjonalitet uansett størrelse og pris.

Med en bassengpakke, har du alt du trenger.

De forskjellige bassengpakkene eller bassengsettene inneholder alt du trenger – unntatt vann! Et nedgravd basseng koster litt mer arbeid, men det vil jo utvilsomt ta seg fantastisk ut – og er litt mer diskré enn de fleste andre typer basseng som står på bakken. Husk at du kan flytte frittstående basseng ganske enkelt (uten vann) – det er verre med bassengene som er nedgravd. Uansett hvilken bassengtype du foretrekker, det kommer til å bli stor moro å ha sitt eget basseng. Vær oppmerksom på at alle basseng trenger litt vedlikehold hvis du vil ha rent vann til enhver tid. Blant annet, trenger du kanskje et bassengfilter, en skimmer, kanskje en bassengrobot og litt utstyr for å teste vannet. Løv og støv havner uunngåelig i bassenget – selv om du bruker en bassengduk mye av tiden. Skimmeren fjerner rusk og rask fra overflaten, men med en bassengrobot får du tatt resten av bassenget i tillegg. Det krever kanskje litt arbeid, men det rene og innbydende vannet er vel verdt jobben.

Et stort utvalg av de populære bassengene med ramme av stål.

Når du velger et basseng med ramme i stål, får du et kraftig og holdbart basseng. Derfor er et basseng med ramme av stål, det beste valget hvis du vil ha et elegant basseng over bakken. Utvalget av kvalitetsbasseng med ramme av stål, inkluderer forskjellige bassengpakker hvor du får alt du trenger for å komme i gang. Når det nye basseng levert, starter du med å montere stålrammen. Deretter monteres duken, rørene og alt det andre kobles til. Etter å ha fylt bassenget med ramme av stål, kan du se frem til mange timer med moro! Bruk alltid en overtrekksduk for å unngå at løv og rusk havner i bassenget når det ikke er i bruk. Utvalget av elegante basseng med ramme av stål er i nøytrale farger, så de vil passe fint inn mer eller mindre hvor som helst.

Hele familien kommer til å elske å ha et basseng i hagen.

Et basseng trenger å være tilstrekkelig stort til alle de som ønsker å bruke det. Vi anbefaler at du velger et basseng med plass til alle – familie og venner. Det går helt greit å være noen få i et stort basseng – men det er ikke like artig å være mange i et lite basseng. Ta en titt på utvalget og ring oss gjerne hvis du trenger hjelp. Xpertene våre kan hjelpe deg med å finne de tingene du trenger til det nye bassenget. Har du spørsmål om de ulike bassengene, ring oss gjerne da også, eller send en e-post. Med det rette bassenget og tilbehøret, kommer du til å ha en flott bassengopplevelse hele sommeren!