Bobil- og caravanmarkiser til campingferien

Bobil- og caravanmarkiser til campingferien eller hagen.

Du kan bruke de innovative bobil- og caravan-markisene til mye mer enn campingferien. Bruk de elegante quick-up teltene som en markise foran bobilen eller caravanen – og som et vanlig telt hjemme i hagen – eller der du trenger et fleksibelt rom til ly og skygge. Enten du bruker konstruksjonen som en markise til bobil og caravan eller som et vanlig quick-up telt, alt handler om å ha det hyggelig og nyte livet utendørs. Den lette og kraftige konstruksjonen er perfekt som en markise til bobil og caravan, når du plasserer den foran bobilen, campingvognen, caravanen eller andre steder når du er på ferie. Andre ganger kan det unike, trapesformede quick-up teltet brukes som et vanlig telt til å slappe av, og være sosial med venner og familie i hagen, på terrassen eller andre steder. Det kraftige og lette quick-up teltet er perfekt til å lage skygge og tak over hodet mot vær og vind. Bruk markisen som en forlengelse på terrassen, bruk den som et midlertidig tak på terrassen eller som en vinterhage med alle sideveggene lukket. Du har ubegrenset med muligheter med denne markisen til bobil og caravan!

Markiser til bobil og caravan med endeløse formål og begivenheter.

Quick-up teltet eller caravanmarkisen er kraftig, fleksibel og veier lite. Derfor kan du ta den med på campingferie, der du raskt kan sette opp den innovative konstruksjonen ved ankomst på campingplassen. Det å ha en markise eller et telt i denne kvaliteten gir deg også mange andre bruksmuligheter. Hvis du monterer alle sideveggene får du en lukket konstruksjon med et godt lysinnfall på grunn av de store vinduene. Om kvelden kan du lukke gardinene og ha litt privatliv. Er det en varm dag, kan du bruke quick-up teltet som en paviljong med bare takduken og uten sidevegger. Du kan hygge deg i den behagelige skyggen og den åpne konstruksjonen med enkel adkomst. Det inkluderte gulvet i solid PVC er en annen funksjon som er verdt å nevne. Når du bruker markisen på ferie foran campingvognen, vil du sette pris på det store, ekstra området du får foran vogna. Enten du bruker teltet som markise til bobil og caravan eller som quick-up telt, tilfører gulvet maksimal komfort ettersom det isolerer og forhindrer fuktigheten fra bakken å komme opp i teltet.

Markise til caravan og bobil er en del av det populære varemerket FleXtents®.

Den unike og elegante markisen til bobil og caravan, eller quick-up teltet, er del av den populære FleXtents® -serien med quick-up telt. Du kan velge mellom mer enn 1800 forskjellige kombinasjoner hvis du regner med farger, størrelser, utforminger mm. De innovative FleXtents® quick-up teltene karakteriseres av å være fleksible, kraftige og justerbare. I tillegg – og som en annen viktig funksjon – kan denne markisen brukes til mange andre formål og begivenheter i motsetning til andre markiser til bobil og caravan!