FleXtents partytelt er tilgjengelig i mange størrelser

Det beste quick-up teltet på markedet.

FleXtents® er Dancovers originale quick-up telt. I mange år har FleXtents® vært det ledende merket på markedet for med sine kraftige, holdbare og fleksible quick-up telt. Vi kan derfor med stolthet utrope at quick-up teltet FleXtents® fra Dancover er et beste teltet i Europa.

FleXtents® quick-up telt til mange formål.

FleXtents® quick-up telt er ganske enkelt det ultimate quick-up teltet når du ønsker skygge fra solen og litt privatliv både til private sammenkomster og profesjonelle arrangementer. Her vil det beste av alle quick-up telt fungere perfekt som et samlingspunkt – eller skape oppmerksomhet. FleXtents® quick-up telt har blant flere egenskaper den sterkeste, mest fleksible rammen og den mest holdbare duken. Om ikke det var nok, det brilliante designet gjør det mulig å sette opp teltet på knappe 60 sekunder. I tillegg til det er FleXtents® enkelt å lagre og transportere på grunn av den praktiske inkluderte transportbagen.

FleXtents® quick-up telt til alle.

FleXtents® quick-up telt kan brukes til mange forskjellige formål slik som markedstelt, salgstelt, utstillingstelt, mottakelsestelt, møtetelt, midlertidig kontor eller omkledningsrom på et idrettsarrangement hvis du ønsker det. FleXtents® quick-up telt er tilgjengelig i forskjellige kvaliteter avhengig av dine behov. Du kan velge fra FleXtents® quick-up telt i mange former og farger – fra vakre, enkle hagepaviljonger for å få litt skygge – og opp til den profesjonelle kvaliteten med mange festepunkter til hyppig bruk i nesten all slags vær.

FleXtents® quick-up telt som reklametelt.

FleXtents® quick-up telt er tilgjengelig med heldekkende digitalt trykk så du kan være sikker på å skape oppmerksomhet på messer og markeder osv., der du og bedriften ønsker å delta og har anledning til å ta med et FleXtents® quick-up telt. Du kan velge å trykke alt fra en enkel logo, til heldekkende trykk med illustrasjoner og dine egne farger både på sideveggene og taket på quick-up teltet.
I tillegg kan du designe FleXtents® quick-up teltet med forskjellige sidevegger, panoramavinduer, halvvegger, hjørnegardiner og praktiske foldebord.
Ring kundeservice og få gode råd og veiledning hvis du vurderer å kjøpe et FleXtents quick-up telt eller noe annet på Dancovershop.com