Designerpartytelt sørger for en elegant ramme til alle arrangementer

Designerpartytelt gjør festen enda mer stilig.

Designpartytelt er en serie av partytelt utvalgt på grunn av unikt design og utforming. Serien tilbyr blant annet et åttekantet partytelt – som vil gi en vakker, annerledes og festlig ramme rundt både private fester og profesjonelle arrangementer. I tillegg er partyteltene valgt ut på grunn av spesiell pagode-form, som gir en pust fra fjerne strøk og orientalsk mystikk. De spissene takene gjør partyteltet annerledes når det ses fra avstand, og opplevelsen fra innsiden der det spesielle taket gir en veldig romslig og luftig følelse. De store vinduene vil skape et vakkert lysinnfall om dagen, en romslig følelse på innsiden av partyteltet og et veldig vakkert partytelt om natten når det er fullt opplyst. Du kan finne både belysning og oppvarming på dancovershop.com

Designerpartytelt skaper en vakker ramme for festen.

Designerpartytelt er bare noen av de mange spennende og funksjonelle partyteltene fra Dancover – den ledende eksperten og leverandøren av komplette party- og eventløsninger i Europa. Dancovers designerpartytelt har unike design, de vil bli sett på som annerledes og spennende på festen eller arrangementet og se vakkert ut på bildene etterpå. Alle de spesielt utvalgte designpartyteltene har kraftige og solide stålrammer og et holdbart tak og sidevegger i enten polyester eller PVC-belegg, eller 100 % solid PVC. Designerpartyteltene har et bredt spekter av tilbehør, og er perfekte til alle som ønsker et iøynefallende design og en perfekt match mellom pris og kvalitet.

Designpartytelt varer mye lenger med reservedeler.

Designpartytelt som alle partytelt består av en rekke store og små deler. Disse vakre og slitesterke partytelene har blitt utviklet for å vare gjennom mange fester og arrangementer, men av og til er ulykken ute. Du mister kanskje en del, eller noe kan gå i stykker på grunn av en ulykke eller skade. Det er derfor du kan finne reservedeler på dancovershop.com – du kan kjøpe rør, beslag, sidevegger og tak. På grunn av dette kan du nyte partyteltet ditt så lenge du har lyst.