Båttelt

Båttelt beskytter båten om vinteren.

Båttelt er perfekte til å beskytte båten når den er på land om vinteren eller bare for kortere eller lengre perioder. Det høye, solide teltet er laget for å oppbevare mange forskjellige båter som må lagres på et tørt og trygt sted. Båtteltene fra Dancover er romslige slik at du har en perfekt arbeidsplass hvis du ønsker å rengjøre og reparere båten når den står på land. Størrelsen på teltet sørger for plass til å ha båten klar når det er på tide å sette den ut på vannet igjen.

Båtteltene beskytter også caravanen.

På grunn av størrelsen er båtteltene også perfekte til å lagre caravanen elle andre store kjøretøy. På denne måten vil caravanen være lagret tørt og med plass til å rengjøre og forberede vognen til den nye sesongen på veien. Båtteltet beskytter caravanen fra vær og vind, og du kan holde caravanen fin og ren som ny, år etter år hvis du lagrer den i et båttelt om høsten og vinteren.

Båttelt er romslige og holdbare.

Båtteltene leveres i ulike størrelser og design. Noen av de solide båtteltene har en galvanisert stålramme og en solid 600 g/m2 PVC-duk. Du har mye plass til å komme inn i teltet og kan velge modeller, der du har plass til å jobbe på båten om vinteren. Båtteltene leveres med solide jordspyd til å sikre teltet, slik at du kan sove godt om natten selv om det skulle blåse opp en del.

Båttelt i en lettere versjon.

Båttelt er en solid og holdbar løsning i de fleste tilfellene, men av og til gjør noe som er litt mindre hele trikset. På dancovershop.com finner du en serie båtrammer og presenninger som sørger en eksepsjonell beskyttelse til båten. Båtrammene og presenningene beskytter kanskje ikke båten akkurat på sammen måten som et komplett båttelt, men det sørger for tilstrekkelig beskyttelse til båten, så den er beskyttet mot regn, fugleskitt eller løvfall. Det å velge en ramme og presenning er ikke bare billigere enn et komplett båttelt, men også enklere å lagre og flytte.