Griller

Gassgriller eller kullgriller til deilig grillmat.

Vi har forskjellige griller i høy kvalitet – til gass og kull. Det er helt opp til deg hva du foretrekker, den klassiske kullgrillen eller den «nye», og for noen, mer moderne gassgrillen. Uansett hva du liker, du finner det du trenger akkurat her. Vi har et stort utvalg av kvalitetsgriller fra Barbecook – en av de største grillprodusentene i Europa. Vi har mange forskjellige griller med mange fine detaljer som tar grillopplevelsen til nye og fantastiske høyder. Med en grill fra Dancover, kan vi love deg en god grillopplevelse – enten du foretrekker gass eller kull.

Kullgrill – den tradisjonelle måten å grille.

Hvis du, som så mange andre, elsker smaken av deilig grillmat, da er de elegante og effektive kullgrillene bare et must. Med de nye og moderne kullgrillene, går det raskt og enkelt å tilberede det herligste måltidet. Uansett hva du foretrekker, enten du bare har en liten hage eller terrasse, vil denne grillen passe inn og gjøre underverker. Bruk den til å tilberede god mat med den velkjente og populære smaken av grillmat. Den slanke og moderne kullgrillen har det unike QuickStart® -systemet, som gjør det veldig enkelt og raskt å fyre opp grillen. Grillen har tre posisjoner og justerbar lufttilførsel, som bidrar til at du får et perfekt resultat hver gang. Du har også QuickStop® -systemet med vann og innebygget askebeholder under grillen. Alt dette kombinert i et moderne, slankt design. Vær oppmerksom på at ikke alle ovennevnte funksjoner finnes på alle grillmodellene.

Gassgrill er den nye måten å grille på.

De moderne gassgrillene vil ta seg godt ut på terrassen og overalt ellers for den saks skyld. På grunn av de unike egenskapene, vil denne moderne gassgrillen løfte grillopplevelsen til nye høyder. Noen av alle funksjonene vi ønsker å fremheve er de kraftige brennerne i rustfritt stål, etthåndshåndtak og innebygget termometer. Vær oppmerksom på at dryppbrettet kan gå rett i oppvaskmaskinen for å spare tid! Gassgrillene er laget av holdbare materialer slik som støpejern og emaljerte metallrister. Med en av de populære kull- eller gassgrillene, kan du tilberede deilig grillmat som aldri før!

Vi har også en skikkelig showstopper – en stor kullgrill til parties og arrangementer!

Til sist, vil vi henlede oppmerksomheten til den store kullgrillen til fester og arrangementer med mange gjester. Den store grillen er laget til partyer og arrangementer der du må tilberede mat til mange personer, og trenger en grill med plass til masse mat. Foruten utvalget av elegante og moderne gass- og kullgriller, har vi en solid sak der du kan samle mange rundt grillen og tilberede deilig mat på stedet til alle de sultne gjestene. Enten du ønsker å grille pølser og hamburgere, eller foretrekker fisk, sjømat og grillede grønnsaker – denne store kullgrillen kan gjøre jobben. Husk at du alltid kan tilberede mat til noen få på en stor grill, men det er verre omvendt. Den store partygrillen tilhører vårt eget varemerke CosyLifeStyle® av Dancover. Fyr opp grillen og ha det hyggelig med deilig mat!