Griller

Kullgrill til deilig mat og god atmosfære.

En stor kullgrill er en herlig sak på hagefester og andre arrangementer. Den solide kullgrillen har plass til mye trekull, og du kan bruke den til å tilberede deilig mat til et stort antall mennesker. Partygrillen har et grillspyd, to gafler og spydholder til store steker, der du kan lage en fantastisk middag. Grillen er perfekt til all slags mat – pølser, burgere, biff eller en stor stek. Kort oppsummert, gjestene kommer til å elske den nygrillede maten.

Røykeovn til å tilberede en rekke fantastiske smaker.

Vår røykeovn i høy kvalitet med innebygget luftinntak og termometer, kan nesten garantere et perfekt resultat hver gang. Røykeovnen er laget til treflis, som tilfører maten den mest fantastiske røyksmaken hver gang – enten du velger å røyke kjøtt, fisk, ost eller noe annet. Gjestene kommer til å elske menyen når du serverer all den maten du har tilberedt – enten litt på forhånd i røykeovnen eller rett fra grillen.

Bålpanner gir god atmosfære og ristede marshmallows.

Bålpannene fra Dancover inkluderer et utvalg av elegante, solide bålpanner sammen med en rekke tilbehør som beskyttelseslokk og gitter for å ivareta sikkerheten. De solide bålpannene fra CosyLifeStyle®, laget av svart stål, er vedlikeholdsfrie og perfekte til å skape en fin atmosfære i hagen eller på terrassen. Bare legg et par vanlige vedkubber i bålpannen og len deg tilbake for å nyte et fint og sikkert bål samme hvor du plasserer bålpannen. Etter hvert som flammene ebber ut, kan du bare hygge deg med varmen fra glørne, eller du kan bruke de til å lage herlig pinnebrød, popcorn eller ristede marshmallows.