Carporter i tre

Robuste carporter til å beskytte bilen

Det er rett og slett en god følelse å kunne parkere på et skjermet sted hver gang du kommer hjem, eller der du valgte å sette opp carporten. En carport er en enkel konstruksjon, men den vil ha stor nytteverdi med beskytte bilen mot vær og vind. Vi har carporter i vedlikeholdsfritt metall eller i massivt nordisk treverk. Med en elegant carport av høy kvalitet, kan du parkere bilen og glemme regn, snø og skadelige UV-stråler. Det er bare å parkere bilen i carporten, så er den klar neste gang du skal ut å kjøre. Særlig om vinteren kan du spare tid på å fjerne snø og is fra kjøretøyet. Om sommeren blir ikke bilen like varm som når den står parkert i direkte sollys. Du kan plassere de frittstående carportene nesten hvor som helst, da design og stil på de ulike carportene passer godt sammen med de fleste typer hus, både gamle og nye. Du kan kjøpe carporter i nøytrale farger, i ubehandlet treverk eller i nesten hvilken som helst farge du foretrekker, hvis du maler den selv.

Carporter i ubehandlet treverk eller vedlikeholdsfritt metall

Du kan kjøpe moderne, vedlikeholdsfrie carporter i pulverlakkert aluminium med et UV-bestandig tak i polykarbonat. Takplatene i polykarbonat, er nesten uknuselige og vil vare i mange år. Carportene er enkle å montere og sette opp, men dere bør være to til jobben. Når du har montert og festet carporten, trenger du ikke å tenke på vedlikehold, ingen råte, rust eller malingsflass her. Av og til må kanskje carporten rengjøres, da trenger du bare å bruke en hageslange og en myk børste.

Klassiske carporter i nordisk treverk

Carporten leveres som et prefabrikert monteringssett, dette inkluderer også carportene laget av nordisk tre. Dere må være minst to til monteringsjobben, da noen av delene er tunge. Etter mottak av carporten, følger du bare den inkluderte brukermanualen. Hvis du har bestilt en carport i naturlig treverk, må du bruke en god trebeskyttelse så raskt som mulig etter montering, for å beskytte treverket og holde carporten i god stand i mange år. Bruk en transparent trebeskyttelse hvis du vil beholde utseendet av det naturlige treverket, eller bruk en maling i favorittfargen.

Bruk carporten til andre formål

Bortsett fra det innlysende, det å parkere en bil under carporten, kan du bruke konstruksjonen til mange andre ting i løpet av året. Om sommeren kan du bruke carporten som tak over et spisebord, et loungeområde, lekeplassen til barna eller kanskje en badestamp. Carporten kan også brukes til sykkelparkering, en liten båt og mange andre ting. Noen velger sesongmessig bruk av carporten. Om vinteren bruker de carporten til bilparkering. Om sommeren bruker de carporten som terrassetak, hvor de kan sitte i all slags vær, i skyggen eller beskyttet mot litt regn. Har du spørsmål om carportene av metall eller tre? Ta kontakt med ekspertene våre via telefon, e-post eller chat.