Pergolapaviljonger

Pergolapaviljonger – den klassiske og elegante løsningen.

Pergolapaviljonger er en del av det store utvalget av elegante hagepaviljonger fra Dancover. Det flate taket og de fire hjørnestolpene er typisk for en pergolapaviljong. I motsetning til mange hagepaviljonger, er en pergolapaviljong en minimalistisk konstruksjon som gir behagelig skygge når det fleksible taket er lukket. Ofte er det mulig å åpne taket på pergolaen ved å trekke duken til side, eller ved å snu takplatene, avhengig av hva slags pergola du har valgt. Til pergolaene av typen San Pablo, kan du bestille vindtette sidevegger

Elegante pergolapaviljonger i vedlikeholdsfrie materialer.

Det store utvalget av hagepaviljonger i høy kvalitet fra Dancover inkluderer forskjellige pergolapaviljonger. Disse lette og elegante konstruksjonene vil se fantastiske ut overalt. Vi har pergolapaviljonger med det karakteristiske flate taket laget av takbjelker med takplater eller solid tekstil – eller en kombinasjon. I motsetning til de fleste hagepaviljongene, er pergolaene en åpen konstruksjon uten sidevegger eller gardinger. Dette gjør at pergolaene ser mye lettere ut og samtidig tar opp veldig liten plass visuelt. Alle de elegante pergolaene sørger for at du får er herlig sted i å hygge deg i hagen, på terrassen eller ved bassengområdet.

Tid til å slappe av i den behagelige skyggen.

Ordet pergola på italiensk betyr projeksjon. En pergola var opprinnelig bjelker som stakk ut fra huset og ble støttet av søyler eller tilsvarende i andre enden. De frittstående pergolaene er selvfølgelig ikke festet i huset så du kan plassere dem der du ønsker – i nærheten av huset eller et sted i hagen. Du kan også kjøpe en et solid og holdbart terrassetak i lyse og vedlikeholdsfrie materialer. Disse terrassetakene ligner mer på de originale pergolaene som stikker ut fra husveggen. Bruk terrassetaket til behagelig skygge og ly for regnet i forbindelse med huset eller kanskje en vegg i hagen. Med et terrassetak eller en pergolapaviljong kan du hygge deg med behagelig skygge og beskyttelse for regnet eller kveldsduggen. I tillegg er også hagemøblene bedre beskyttet mot solen og regnet.