Flexshelter arbeidstelt

FleXshelter arbeidstelt til profesjonelle.

FleXshelter arbeidstelt er en serie med innovative arbeidstelt og tildekningsløsninger til forskjellig typer utendørsarbeid. Tre egenskaper skiller arbeidsteltene og overdekningene i denne serien: Det er den allsidige funksjonaliteten, stabiliteten og holdbare materialer, i tillegg til hvor ekstremt enkelt det er å sette opp. FleXshelters gir effektiv beskyttelse til de fleste arbeidsoppgavene utendørs for en lang periode. Disse solide og innovative FleXtents arbeidstelt blir raskt uunnværlige når du har oppdrag og jobber å utføre ute i det fri.

FleXshelter arbeidstelt til mange bransjer og oppgaver.

FleXshelter arbeidstelt er en god måte å beskytte personell mot regn og vind når de jobber utendørs. De solide og holdbare materialene gir ly og sørger for at du kan utføre arbeidet uansett vær. Disse arbeidsteltene i høy kvalitet har et kallenavn – 5-sekundersteltet. Bakgrunnen for kallenavnet er naturligvis at det er veldig enkelt å sette opp FleXshelters. Selv de store og mer stabile, oppblåsbare arbeidsteltene er virkelig raske å sette opp, ta ned igjen, transportere og lagre mellom arbeidsoppgavene.

FleXshelter arbeidstelt med bærebag.

FleXshelter arbeidstelt leveres med en bærebag, så det er enkelt å flytte og lagre mellom jobbene. Når du ønsker å montere FleXshelter, tar det bare noen få sekunder å ta teltet ut av bagen og montere det. FleXshelter fra Dancover er perfekte til f.eks. kabel og elektriske arbeider som å jobbe på koblingsbokser og den slags. Disse fungerer også når du trenger å være beskyttet mot regnet for å kunne utføre sveisearbeid og andre ting.

FleXshelter arbeidstelt og skjermduker til ulykker og hendelser.

Seriene med arbeidstelt består også av en sikkerhetsduk som vil avskjerme et område – i forbindelse med ulykker, hendelser og VIP-arrangementer der du ønsker å skjerme av et område og gi de skadete personene eller gjestene litt privatliv. Du kan gjerne en av ekspertene hos Dancover hvis du har spørsmål om FleXshelter arbeidstelt, sikkerhetsdukene eller andre artikler på Dancovershop.com.