Slush-maskiner

Slush-maskiner for å slukke tørsten på fest.

Dancover er den beste leverandøren i Europa når det gjelder komplette partyløsninger til både private og profesjonelle kunder. Det store utvalget tilbyr en overflod av tilbehør og utstyr du trenger til å arrangere fester og andre slags arrangementer. Vi har mange forskjellige ting til våre private kunder, i tillegg til profesjonelt utstyr til utleievirksomheter, inkludert de populære og velkjente slush-maskinene. De fargerike slush-maskinene er laget i høy utleiekvalitet og er enkle å betjene og rengjøre. Maskinene leveres i tre forskjellige størrelser avhengig av behovet for kvantitet. Se utvalget av maskiner nedenfor og bestill den nye slush-maskinen din i dag.

Kald drikke på en varm sommerdag.

Slush er kanskje først og fremst for barn og yngre voksne, men det er mange muligheter med denne morsomme og kule maskinen. Det finnes ingenting bedre på en varm sommerdag enn en kald, fargerik drink – eller på en fest når som helst på året for den saks skyld! De profesjonelle slush-maskinene vil være en suksess på alle fester, arrangementer, markeder eller messer. Den fargerike væsken som beveger seg er lett å se og vil tiltrekke seg både voksne og barn. Er det en fest for voksne, kan det tilsettes sterkere saker for å få bedre smak og mer moro. Overrask gjestene i år med en kald drikk og se på barna når de oppdager at det er en ekte slush-maskin på bursdagsfesten! Bruk maskinen på messer og markeder til å selge kalde drikker fra standen eller boden.

Slush-maskiner til forskjellige typer drikkevarer.

Bruk slush-maskinen til andre drikkevarer enn fargerik is. Du kan ha juice, smoothies eller søte kaffedrikker i tanken. Den anbefalte kjøletemperaturen på slush-maskinen er satt til 9 grader. Du kan justere dette som du vil. Innfrysningstiden vil variere avhengig av romtemperaturen og temperaturen på produktene. Vær oppmerksom på at det er viktig å rengjøre og desinfisere slush-maskinen grundig før bruk – og igjen rett etter bruk! Vi anbefaler at du leser delen om «rengjøring» i bruksanvisningen før du gjør noe annet. For å få best mulig ytelse av slush eller tilsvarende drikke, sørg for at sukkerprosenten ligger over 13 %, hvis ikke vil innholdet fryse for mye og forårsake skade på maskinen. Du må aldri kun bruke vann i maskinen!