Søppelskur

Søppelskur for å organisere og skjule søppelspannene

Søppelskur er en enkel og rimelig løsning for å oppbevare søppelspannene utenfor huset eller bedriften ryddige og organiserte. Du kan få forskjellige typer søppelskur, noen laget spesielt for dette formålet, andre kan også brukes til andre ting. De ulike typene er laget til standard 240 l søppelspann, som også kalles avfallsbeholdere, avfallsspann, søppelkasser, søppelbeholder, søppeldunker eller avfallsdunker. Du kan kjøpe søppelskur til ett eller flere søppelspann. Kombiner to eller flere løsninger for å få plass til alle søppelspannene. Da kan få oppkjørselen, innkjørselen, hagen eller andre steder til å fremstå finere og mer ryddig til tross for søppelspannene.

Søppelskur i forskjellige materialer

Vi har søppelskur i ulike materialer som vedlikeholdsfri kompositt (WPC - wood plastic composite), ubehandlet treverk og galvanisert stål. Vi vet at ingen ønsker å ha mange søppelspann stående rett ved siden av huset, men med et elegant søppelskur, kan du få alt til å se fint og ryddig ut likevel. Søppelskuret i kompositt har en trestruktur, og vil se robust og elegant ut der det plasseres. Løsningen i galvanisert stål ser ut som et redskapsbod i metall og kan lukkes og låses. Glem rust eller råte ettersom søppelskuret vil holde seg i mange år. En oppbevaringsløsning til søppelspannene, bidrar med å gjøre det beste ut av det faktum at vi trenger flere søppelspann for å drive med kildesortering. Søppelskuret i kompositt er forhåndsmontert, det er enkelt å sette opp og her kan du også glemme råte, rust eller malingsflass.

Søppelskur for å få det ryddig og fint i oppkjørselen og andre steder

Det å ha et av søppelskurene med plass til én eller flere 240 l avfallsdunker eller lignende, kan bidra til å holde oppkjørselen, carporten eller hagen pen og ryddig. Velg et søppelskur som dekker søppelbøttene helt og hindrer andre i å bruke søppelspannnene – bare sørg for å låse opp skuret når søppelbilen kommer på runde for å tømme søppelspannene. En annen løsning, er det åpne søppelskuret som bare gir deg en elegant innramming rundt søppelspannene. Denne løsningen gir deg alltid fri tilgang til søppelspannene. Til slutt kan du kjøpe søppelskur laget av stål til søppelbeholderene. Alle de forskjellige søppelskurene gir enkel tilgang til søppelspannene og hjelper deg med å holde hagen eller andre steder så fine som mulig.

Andre måter å skjule og organisere søppelspannene

Som nevnt kan noen av redskapsbodene i stål eller sykkelskurene, også brukes til å organisere søppelspannene. Sykkelskurene i tre, har plass til to spann og i redskapsbodene får du plass til flere. Bare for ordens skyld, hvis du bestiller en av våre moderne og solide carporter, vil du ha plass til flere søppelspann, som vil bli skjermet og plassert nær veien. På denne måten kan du ta ut søppelet og legge det i søppelspannene når du skal bruke bilen uansett. Samtidig vil søppelspannene være i nærheten av veien slik at søppelbilen får tilgang raskt og enkelt.