Popkorn-maskiner

Bruk en popcornmaskin til de fleste typer fester og arrangementer.

Gjestene dine kommer til å elske det når du presenterer en popcornmaskin til begivenheten. Enten du skal ha en familiesammenkomst eller et annet slags arrangement, vil de fleste elske nypoppet popcorn i løpet av kveldens begivenheter. Dancover har en elegant maskin med eller uten matchende tralle. Maskinen minner om de klassiske popcornmaskinene du kan se på karneval og messer andre steder. Den store, blanke maskinen produserer en overflod av nypoppet varm popcorn og poppingen skaper en positiv oppmerksomhet. Den røde og sølvfargede klassiske popcornmaskinen har en innebygget kjele til å poppe deilige popcorn, som kommer til å bli veldig vellykket på de fleste arrangementer – spesielt på fester for barn og yngre. På fest med voksne, vil popcornmaskinen også være en populær showstopper som gir en herlig, salt snacks på et passende tidspunkt i løpet av kvelden.

Bestill en skinnende popcornmaskin i høy kvalitet i dag!

Popcornmaskinen har aluminium på innsiden og rustfritt stål på utsiden. Det unike kjelesystemet og varmerørene er konstruert for å lage nypoppet og herlig popcorn. Du fyller bare kjelen og venter på at popcornet faller ned i beholderen under kjelen. Nå kan du og gjestene nyte massevis med nypoppet popcorn. Du kan enten sette maskinen på et bord eller bestille den matchende trallen til popcornmaskinen, og lage til et enda bedre show for gjestene. Trallen gjør det enkelt å flytte popcornmaskinen fra et sted til et annet.

Popcornmaskiner og andre flotte ting til festen.

På Dancovershop.com har vi denne vakre og morsomme popcornmaskinen med eller uten en matchende tralle. Bestill de to artiklene sammen og få en fantastisk showstopper som du kan rulle ut ved alle anledninger. Du kan selvfølgelig bestille bare popcornmaskinen og ha det gøy med denne, og servere nypoppet popcorn på fester og andre steder. Ønsker du at alle skal ha det gøy på neste fest? Se utvalget vi har av slush-maskiner, hoppeslott, hoppeputer og mange andre ting som er moro!

Popcornmaskin

Popcornmaskin

3 005,56 kr
Popkorn vogn

Popkorn vogn

2 028,25 kr