Liggeunderlag og soveposer

Liggeunderlag og soveposer til god komfort utendørs.

De fleste av oss vet at en god natts søvn er viktig hvis du ønsker å våkne opp uthvilt og opplagt. Når du er på campingtur, må du ofte klare deg med litt mindre når det gjelder sovekomfort, men med våre luftmadrasser, liggeunderlag og soveposer – kan du se frem til en herlig natts søvn. Vi har selvoppblåsende liggeunderlag, som er enkle å blåse opp og ta luften ut av, og enkle å rulle sammen og ta med på tur. Luftmadrassene er noe større, men enda mer komfortable siden de er myke, tykke og veldig fine til overnatting. Du får luftmadrasser både som enkel- og dobbeltseng. Luftmadrassene fungerer også perfekt som gjesteseng hjemme når du har overnattingsgjester.

Liggeunderlag og soveposer til store opplevelser.

Liggeunderlag og soveposer er uvurderlige når du skal på campingtur i villmarken – eller bare til en campingplass i nærheten. Dancover har et stort utvalg av campingtelt i høy kvalitet til veldig konkurransedyktige priser, og du må ha liggeunderlag og soveposer når du overnatter i et telt. Dra til en campingplass med alle de moderne fasilitetene som bad, kjøkken og lekeplass til barna – eller dra ut i villmarken og tilbring natten langt ute i skogen. Med våre liggeunderlag og soveposer, kommer du til få en fin tur uansett hvor du velger å sette opp teltet.

Dancover har et stort utvalg av campingutstyr.

Ønsker du litt mer komfort enn hva et liggeunderlag kan gi, prøv de komfortable luftmadrassene. Dette er luksusvarianten å sove på når du er på camping. Glem den harde bakken eller småstein og biller. De type luftfylte madrassene isolerer godt slik at du våkner opp tørr og glad. Den myke veluroverflaten gjør den god å ta på og soveposen vil ligge i ro. Soveposene er laget til en campingferie i tillegg til et par netter på en snartur. Bruk soveposen tett lukket eller som et teppe i temperaturer fra -10⁰ C til 24⁰ C. Besøk Dancovershop.com og se alle de andre tingene vi tilbyr til turen i villmarken.