CarCoons & Bike Bubbles

Beskyttelsessystemet CarCoons til verdifull bil eller motorsykkel.

Lagringssystemet CarCoons kunne gjerne ha vært den beste lagringsløsningen noensinne oppfunnet til kjøretøy. Det er både elegant og effektivt, og det vil beskytte veteranbilen, klassikeren eller bare en spesiell bil du ønsker å ta ekstra vare på og beskytte mot støv og fuktighet. CarCoon har et unikt aktivt airflow-system som gir et unikt aktivt luftgjennomstrømningssystem med en verdensomspennende patent. Det unike systemet består av en vifteenhet som sikrer konstant luftgjennomstrømning inne i CarCoon. Enheten sørger for det rette klimaet inne i CarCoon hele døgnet. En CarCoon gjør det mulig å holde veteranbilen i perfekt stand. Du kan også ha det samme innovative lagringssystemet til motorsykkelen – i så tilfelle, se etter en CarCoon Bike Bubble.

CarCoon beskytter kjøretøyet mot støv og fuktighet.

CarCoon og Bike Bubble beskytter bilen eller MC fra kondens. Eiere av verdifulle biler er bekymret for fuktighet når de lagrer bilene – og med god grunn. Høy fuktighet betyr vanligvis mye kondens hver gang lufttemperaturen faller under duggpunkt. Inne i en oppblåst CarCoon hindrer luftsirkulasjonen kondens – og i tillegg er det en innebygget ventil i tilfelle ekstreme temperaturer. Dette unike lagringssystemet beskytter bilen din fra varm mettet luft som kondenserer på kjøretøyet. Kondensering er den virkelige fienden for et hvilket som helst lagret kjøretøy. Lave temperaturer – selv med en relativ høy luftfuktighet vil holde bilen tørrere på innsiden av en oppblåst CarCoon eller Bike Bubble.

CarCoon og Bike Bubble – den oppblåsbare og fleksible lagringsløsningen.

CarCoon-systemet er overraskende enkelt å bruke. Du bare legger ut matten som følger med på garasjegulvet, parker bilen eller motorsykkelen på matten og plassere toppduken over kjøretøyet. Nå kan du feste toppduken til matten ved bruk av den spesielle glidelåsen. Koble til strømmen og etter fem minutter er bilen eller motorsykkelen lagret i et beskyttet miljø. CarCoon og Bike Bubble har et batteristyringssystem som drifter lagringssystemet i tillegg til å vedlikeholde batteriet til det lagrede kjøretøyet hvis behov. Du kan kontakte ekspertene på CarCoon hos Dancover hvis du har spørsmål om dette innovative lagringssystemet.