Eventutstyr til alle de neste arrangementene

Eventutstyr til alle de neste arrangementene

Eventutstyr slik som FleXtents® quick-up telt, flagg, rull-opp bannere, displays, pop-up bannere mm., kan utgjøre et hav av forskjell når du deltar på arrangementer som messer, produktlanseringer eller tilsvarende arrangementer. Eventutstyret i høy kvalitet vil også fungere perfekt i utstillingsrommet eller butikken. Det profesjonelle eventutstyret vil gjøre en god jobb med merkevarebygging og profilering av varemerket, produkter og virksomheten generelt. Eventutstyret med digitalt trykk skaper positiv oppmerksomhet og blir et blikkfang for gjestene, kundene og andre interessenter.

Eventutstyr til messer og produktlanseringer

Eventutstyr til profesjonelle arrangementer er nødvendig når du skal fange oppmerksomheten til gjester og besøkende. På de fleste arrangementer vil det være mye eventutstyr fra hver eneste deltaker, så du må være konsekvent og målrettet. Med en inviterende stand med det riktige utstyret vil du skille deg ut, og få folk til å legge merke til ditt varemerke. Enten du er på et arrangement inne- eller utendørs, vil en av de populære FleXtents® quick-up teltene med digitalt trykk være en elegant stand. Du kan bruke quick-up teltet med bare takduken og åpne sider, eller en mer lukket variant med en eller flere sidevegger, avhengig av situasjonen. Du kan få en rekke eventutstyr til å møblere standen – en sammenleggbar skranke, bord, stoler, duker, messevegger, teltbannere med trykk og rull-opp bannere og mye annet.

Eventutstyr med digitalt trykk til merkevarebygging og profilering

Dancover har spesialisert seg på profileringsartikler med digitalt trykk. Vi tilbyr blant annet eventutstyr med trykk, slik som FleXtents® quick-up telt. Du kan få event quick-up teltet med egen grafikk og design trykket digitalt for å skape en unik stand. Du kan ha en diskret logo trykket på kappen, eller gå hele veien og få hele teltet dekket med logoer, farger, design, produkter eller tekst. Besøk dancovershop.com for å se alt av profesjonelt eventutstyr vi tilbyr til arrangementene dine og mye annet. Har du spørsmål om noe av eventutstyret, ta kontakt med xpertene våre via telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: