Julemarked i et elegant markedstelt

Julemarked i et elegant markedstelt

Et julemarked er en koselig tradisjon, der du finner alt fra mat og drikke til håndverk og julegaver til alle dine kjente og kjære. Med et FleXtents® quick-up telt eller et partytelt, er du klar til å sette opp en inviterende stand der du kan presentere varene elegant og innbydende. Dancover har et stort utvalg av quick-up telt og partytelt som er perfekte til alle julemarkeder. Quick-up teltet er enkelt å transportere og kan settes opp på få minutter. Partyteltene er kanskje en bedre løsning, hvis du har behov for at standen står i en lengre periode. Du kan få markedsteltet i mange forskjellige farger og design. Du kan få telt med store vinduer eller uten, avhengige av behovene du har for en fin stand. Du kan få forskjellige farger i tillegg – de tradisjonelle hvite, eller et kanskje et rødt passer bedre i julen.

 Julemarkeder trenger den rette julebelysningen

 Et julemarked vil ikke være et skikkelig marked uten ordentlig belysning. Vi tilbyr et stort utvalg av belysning til bruk både inne og ute. På dancovershop.com får du lyslenker, lysslynger og julelys. De vakre lysene kan brukes til å dekorere standen og for å belyse markedsteltet. Vi har forskjellige typer belysning – de tradisjonelle lysene som trenger strømforsyning – og en rekke lyslenker og annet som går på batterier. Vi har også forskjellige belysningsprodukter som er oppladbare, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ledninger overalt.

Julemarkeder vil være fine og koselige med litt oppvarming

Et julemarked avholdes om vinteren, og mange steder er det gjerne kaldt på denne tiden av året. Dancover har flere effektive ovner som er spesielt laget til paviljonger og partytelt. Med en eller flere ovner på innsiden av standen, kan du lage et inviterende rom til alle gjestene og kundene. Hvis du har et mindre markedstelt er du kanskje alene inne i teltet, og da er det viktig for deg og ikke bli kald mens du er på markedet. Andre har kanskje et større telt med gjester på innsiden for å spise og drikke. Da anbefaler vi at du har mer enn en ovn – i tillegg til bord og stoler, som vi også leverer. Vi tilbyr til og med tepper og pledd i fuskepels, så du holder deg varm og komfortabel på julemarkedet.

Share

%d bloggers like this: