Carporter og terrassetak – lett og elegant beskyttelse

Carporter og terrassetak – lett og elegant beskyttelse

De moderne carportene og terrassetakene fra Dancover er laget av kraftig og vedlikeholdsfrie materialer. De elegante konstruksjonene vil raskt bli en integrert del av hverdagslivet der du ikke trenger å bekymre deg om tingene på terrassen eller bilen, ettersom de alle vil være beskyttet mot regn og snø. En annen fordel er at du unngår is på bilvinduene, konstruksjonen beskytter også mot UV-stråler. Du kan la terrassemøblene stå ute hele året takket været terrassetaket, og bilen er alltid klar til bruk når den er parkert under en av carportene.

Carporter sparer tid om morgenen

Om vinteren, må du ofte bruke dyrebar tid om morgenen til å skrape is og snø fra bilen hvis den er parkert under åpen himmel. Med en av de frittstående carportene, er bilen alltid klar til bruk. Du kan sette opp den lette og elegante carporten nesten overalt, der du trenger en overdekning til bilen og annet. Designet og stilen på carportene – og terrassetakene – gjør det mulig å plassere den lette og kraftige konstruksjonen ved siden av nesten alle typer moderne og gamle hus. Carportene og terrassetakene er nøytrale i fargen og blander seg perfekt inn med de smale linjene og den lette konstruksjon.

Carport og terrassetak i vedlikeholdsfrie materialer

Carportene og terrassetakene fra Dancover er laget av solide, vedlikeholdsfrie materialer. De er enkle å montere og sette opp hvis du jobber sammen to personer eller flere. Når carporten eller terrassetaket er klart, trenger du ikke å bekymre deg over vedlikeholdet – det kommer ikke til å råtne, ruste eller avskale – og hvis du ønsker å rengjøre carporten eller terrassetaket, bruk hageslangen og kanskje en myk børste.

Bruk terrassetaket og carporten til mange formål

En carport og et terrassetak kan gjennom året brukes til mange formål. Bruk den solide og lette carporten og terrassetaket fra Dancover som tak over syklene, hagemøblene eller forskjellige materialer. De elegante takene kan også brukes som tak over lekeplassen til barna eller en badestamp. Om sommeren kan du bruke terrassetaket som tak over loungeområdet, og ha møblene beskyttet fra regn og dugg om kvelden. Resten av året kan du bruke terrassetaket som en carport eller som tak over hagemøblene, grillen og andre ting som kan være vanskelig å finne plass til inne. Kort og greit, bruk carporten som et terrassetak om sommeren og en carport om vinteren – eller kjøp en av hver og får det beste av to verdener!

Share

%d bloggers like this: