Oktoberfest er årets høydepunkt!

Oktoberfest er årets høydepunkt!

Oktoberfest har kanskje sin opprinnelse fra Tyskland, men i dag feirer folk over hele verden den klassiske festen med øl og sang. Skal du være med millionene av folk som feirer Oktoberfest i år? Hvordan ville du like å arrangere Oktoberfest selv? Dancovershop.com har alt du trenger for å ha en fantastisk Oktoberfestpartytelt, benkesett, engangsservise og mye mere. Velg fra et stort utvalg av elegante partytelt eller øltelt i høy kvalitet, slik at du kan skape den perfekte stemningen og atmosfæren til denne klassiske høstfesten. Dancover er den ledende leverandøren av partytelt i Europa, og vi tilbyr et stort utvalg av partytelt, øltelt og paviljonger til Oktoberfesten – og det meste av alle de andre tingene du trenger i tillegg.

Oktoberfest partytelt og benkesett til festen

En Oktoberfest krever et partytelt, og vi tilbyr det største utvalget på markedet. Enten du ønsker å arrangere en Oktoberfest for noen få venner, eller du ønsker å dra den helt ut og ha en kjempefest, vi kan levere partyteltet som vil skape den perfekte stemningen til arrangementet. Du kan få alt fra veldig rimelige løsninger opptil de profesjonelle partyteltene i utleiekvalitet.

Dancover har alt til Oktoberfesten – nesten!

Til en oktoberfest trenger du mye mat og drikke – helst pølser og øl! Akkurat det må du få tak i et annet sted, men resten, det kan vi levere! Bestill partyteltet, ølteltet, benkesettene og mye mere for å skape akkurat den rette stemningen til en flott Oktoberfest! I tillegg finner du et stort utvalg av klappbord som er lette å håndtere og enkle å lagre når de ikke er i bruk. Benkesettene og klappbordene er solide, og de vil vil kunne tåle litt søl og vel så det.I tillegg har vi et stort utvalg av partyutstyr som varmeovner, belysning og engangsservise slik som plastglass, tallerkener og serveringsbestikk. Plastglassene med skumkant er perfekte til servering av fatøl – en must på en hvilken som helst Oktoberfest! Skål!

Share

%d bloggers like this: