Quick-up tilskuertelt til utendørsidrett og mye annet!

Quick-up tilskuertelt til utendørsidrett og mye annet!

Dancover er stolte av å kunne tilby et ekstremt populært telt – quick-up tilskuertelt! Den nye farsotten er et quick-up telt til én person til alle slags utendørsidretter som fotball, hockey, tennis og mye mere. Det fleksible og innovative teltet gir den perfekte beskyttelsen til alle slags publikumsidretter og andre utendørsarrangementer. Du tar bare enkelt og greit quick-up teltet ut av transportbagen som følger med og slipper – så vil teltet settes opp av seg selv og være klart på sekunder! Enten det regner eller er sol – tilskuerteltet vil beskytte fra vær og vind mens du har fult utsyn mot kampen.

 Det innovative quick-up tilskuerteltet til den dedikerte fotballmammaen og andre

 Som en forelder eller besteforelder, han du antakeligvis forsøkt å delta på flere utendørsaktiviteter som fotballkamper, treninger og mange andre utendørsaktiviteter med barn og barnebarn. Mange ganger plassers bare tilskuerne langt ute på sidelinjen uten noe som helst tak over hodet. Med et quick-up tilskuertelt, kommer du forberedt på alt værgudene kan by på. Hvis det regner kan du sitte beskyttet på innsiden av teltet der de store vinduene på begge sider og den gjennomsiktige døren lar deg følge med på aktivitetene på utsiden. Når solen skinner, har du skygge på innsiden av tilskuerteltet, der du kan bruke de innebygde gardinene til å blokkere for solen. Du trenger bare å holde døren i front åpen, slik at det ikke blir for varmt på innsiden.

Quick-up tilskuerteltet er enkelt å transportere og lagre

Tilskuerteltet leveres i en praktisk transportbag, slik at det er enkelt å ta det med overalt – til kamper, utendørsarrangement, konserter eller på en fotosafari. Vi tilbyr og en sammenleggbar, lett stol som kan brukes på innsiden av teltet. FlashTents® quick-up telt er del av Dancovers store utvalg av quick-up telt og andre innovative telt. Besøk dancovershop.com og se alle de innovative løsningene inkludert det nye og populære tilskuerteltet.

Share

%d bloggers like this: