Pole tent ‘Star’ – det nye, elegante og organiske partyteltet

Pole tent ‘Star’ – det nye, elegante og organiske partyteltet

Dancover er stolte over å kunne presentere det nyeste partyteltetpole tent ‘Star’. Det unike partyteltet er laget i kraftig, slitesterk PVC og har et vakkert organisk design som er perfekt til både private fester og profesjonelle arrangementer. Du kan bruke det allsidige pole tent som en unik ramme rundt begivenheten enten i form av bare et tak, en paviljong eller som et lukket partytelt, det du kan varme opp partyteltet til en behagelig og komfortabel fest. Pole tent ‘Star’ er en del av PRO-serien til Dancover målrettet mot utleieselskaper.

Pole tent ‘Star’ i kraftig PVC til utleie

Dancover er den ledende eksperten og leverandøren av partytelt, pole tents, paviljonger og annet partyutstyr til hele Europa. Det elegante og organiske pole tent er en liten med betydelig del av utvalget av profesjonelle partytelt i høy kvalitet til utleieselskaper. Vi tilbyr partytelt i alle størrelser og forskjellige materialer, og pole tents er tilgjengelige i størrelser som varierer fra 36 m2 opptil 208 m2. Vi leverer det nye pole tent komplett med takduk og sidevegger i 100 % kraftig og slitesterk PVC.

Hygge deg på festen i et romslig og organisk pole tent

Det nye pole tent ‘Star’ har et romslig, åpent interiør med nesten 5 m mønehøyde på innsiden. Dette store og solide pole tent har et unikt design uten den tunge stålrammen som de fleste tradisjonelle partyteltene har. Sammen med en rekke småstenger er det to hovedstenger i aluminium som holder taket oppe. Denne konstruksjonen gir teltet den unike og organiske formen. Det elegante pole tent ‘Star’ leveres med en takduk og to sett sidevegger – ett sett med 3 vegger med vinduer, og tre slette vegger uten vinduer. Med de to sideveggsettene, kan du lukke pole tent fullstendig og forvandle det til et koselig partytelt, der gjestene er beskyttet fra vær og vind. Takduken og sideveggene er laget av 560 g/m2 PVC, og stengene er langet i lett aluminium.

Pole tent ‘Star’ til en rekke formål

Du kan bruke denne imponerende konstruksjonen til flere forskjellige formål avhengig av hvordan du setter opp pole tent. Bare med takduken, så har du et elegant og annerledes tak som minner om de populære stjerneteltene til mottakelser, fester og andre begivenheter der du trenger et solid telt til mange personer, med god plass og enkel tilgang. Pole tent ‘Star’ leveres med sidevegger, slik at du har mulighet til å lukke en eller flere av sidene avhengig av været og anledningen.

Share

%d bloggers like this: