Transparente presenninger sørger for lys og kraftig beskyttelse

Transparente presenninger sørger for lys og kraftig beskyttelse

Transparente presenninger er en viktig del av det store utvalget vi har på kraftige og rimelige presenninger. Vi kan faktisk tilby det største utvalget på presenninger på markedet. Uansett hva du trenger å dekke til, beskytte eller lagre, vi kan tilby en passende presenning. Sjekk ut det store utvalget på dancovershop.com. Her finner du kraftige og rimelige presenninger fra PE 65 g/m2, opptil de slitesterke presenningene i 600 g/m2 PVC – alle i ulike størrelser og farger. Vi har lette og rimelige presenninger til private kunder, i tillegg til kraftige presenninger til profesjonelle i mange forskjellige bransjer til veldig konkurransedyktige priser. Vi har armerte presenninger, gjerdepresenninger, kamuflasjepresenninger, stillaspresenninger og drivhusfilm.

Transparente presenninger til spesielle lagringsjobber og annet

Blant de mange forskjellige presenningene anbefaler vi den transparente presenningen Extreme PE, som matcher mye tyngre presenninger til langt dyrere pris. Den ekstremt kraftige slitesterke, transparente flerlagspresenningen er prefekt til all slags tildekking, beskyttelse og lagringsformål. Den er spesielt godt egnet til å dekke til og beskytte gjenstander med uvanlig form, slik som båter – med eller uten stillas eller båtramme. Når du bruker den transparente presenningen Extreme PE sammen med en båtramme eller et stillas, da kan du utføre arbeid og vedlikehold på båten under presenningen. I forbindelse med konstruksjonsarbeid, vil den transparente presenningen tillate at lys slipper inn i tillegg til å gi effektiv beskyttelse mot regn og annet. De kraftige, transparente presenningene er også innlysende til å dekke til lekeplassen til barna, som tak på piknik, over hundegården og andre steder der du har mindre dyr boende ute.

Gjennomsiktige presenninger er kraftigere enn det meste

Denne ekstremt kraftige, slitesterke, gjennomsiktige flerlags presenningen er krysslaminert. Du får en presenning med god styrke og ekstrem rivebestandighet. Presenningen er vanntett, UV-bestandig, frostbestandig og 100 % resirkulerbar. Aluminiumsmaljene er forsterket med ultrasonisk sveiset plast. Maljene er plassert med en meters avstand for å gjøre det enkelt å feste og sikre presenningen. I tillegg har hjørnene dobbelt lag for maksimal styrke og holdbarhet.

Det største utvalget av presenninger på markdet

En du er en privatkunde, eller du er på utkikk etter en presenning i profesjonell sammenheng, da finner du det største utvalget i markdet på presenninger akkurat her. Ekspertene våre står klare til å besvare eventuelle spørsmål vedrørende transparente presenninger, eller andre presenninger eller noen andre lagringsløsninger i butikken. Kontakt oss på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: