Elegante blomsterpotter med innebygget belysning

Elegante blomsterpotter med innebygget belysning

Den nye serien med elegante blomsterpotter vil lyse opp i hagen eller på terrassen når dagslyset forsvinner. De elegante blomsterpottene har innebygget belysning som gir en imponerende stemning ute i hagen, eller inne i huset hvis du foretrekker det. De vakre blomsterpottene leveres med en E27-pære eller tilsvarende, og alt du trenger å gjøre er å plugge den i, så får du en fantastisk lyskilde i kombinasjon med én eller flere planter etter eget valg.

En vakker kombinasjon av en lyskilde og en blomsterpotte

De nye blomsterpottene våre har vakkert hvitt lys, og er perfekte til å skape en fantastisk stemning uansett hvor de plasseres – i hagen, på terrassen eller et sted inne i huset eller på kontoret. Mer én eller flere av disse elegante blomsterpottene fra Dancover, kan du skape den perfekte atmosfæren til både hverdag og spesielle anledninger. Avhengig av størrelsen på blomsterpotten, så kan du ha nesten alle slags planter i blomsterpottene. De forskjellige blomsterpottene er ikke bare elegante beholdere, men de har ferdige dreneringshull, slik at plantene vil trives og vokse. Foretrekker du å plassere blomsterpottene inne? Bruk en potteskål eller tilsvarende under blomsterpotten, slik at vannet ikke renner ut på gulvet!

Dancover tilbyr et stort utvalg av dekorativ belysning

Belysning skaper en unik stemning og er ekstremt viktig når du ønsker å skape en vakker atmosfære – både til hverdags og til fest. Dancover tilbyr et stort utvalg av LED-belysning, eller energibesparende pærer slik som de nye blomsterpottene og mye annet. Blomsterpottene våre, og mange av LED-lysproduktene gir en fantastisk atmosfære, og sparer strøm samtidig. Det geniale med LED er at selv om de er energibesparende, så går du ikke på kompromiss med lyskvaliteten – heller ikke lysstyrken eller stemningen de skaper. Besøk dancovershop.com og se alle LED-produktene, slik som lyskjeder, lysslynger med bomullsballer, oppblåsbar event-belysning, LED-kuber, LED-baller, gulvbelysning, julelys, lysslynger og mye mere.

Batteridrevne, oppladbare eller med strømtilkobling

Mange av belysningsproduktene er laget til tradisjonelt bruk med ledning og støpsel, mens andre går på batteri (eller oppladbare), som gjør det mulig å plassere lysene nøyaktig der du vil ha de uten å vurdere hvor den nærmeste kontakten befinner seg – eller ha skjøteledninger overalt. Denne typen belysning er perfekt som borddekorasjoner, og når du har et arrangement i et partytelt eller tilsvarende. Et stort utvalg av belysningen fra Dancover er laget til utendørsbruk – det naturligvis gjelder også for de blomsterpottene og mye annet.

Share

%d bloggers like this: