Tepper og pledd til varme og komfort

Tepper og pledd til varme og komfort

Et mykt og varmt pledd eller teppe kan utgjøre hele forskjellen når du sitter ute på terrassen eller i hagen generelt. Det å ha en putekasse i hagen med tepper gir deg noe varmt og koselig å hive over skuldrene i tilfelle været blir kjølig – enten om dagen, eller spesielt om kvelden. Sørg alltid for å nok tepper til gjestene slik at man kan bli sittende utover kvelden selv om temperaturen går litt ned. Vær oppmerksom på fuskepelsen, den vil se fantastisk ut både inne i huset og ute på terrassen. En vakker kombinasjon av eleganse og funksjonalitet.

Tepper og pledd til arrangement i partyteltet

Tepper og pledd fra Dancover er myke, tykke og varme – og fleece-teppene og pleddene i fuskepels kan vaskes så du kan bruke de ute på terrassen, ta dem med på stranden, på piknik, i skogen og når du har fest i partyteltet. Liker du å være ute i friluft? Ingenting er bedre enn et bål om kvelden, kanskje litt musikk og et varmt teppe eller pledd så du ikke blir kald, og kan nyte å være ute så lenge som du ønsker.

Tepper og pledd til kafeer og restauranter

Tepper og pledd er også populære på kafeer og restauranter når det er utendørsservering. Pass på å ha nok tepper og pledd til gjestene så de kan bruke uteområdet om kvelden og utover natten. Med en stabel av pledd og fleece-tepper sørger du for at gjestene føler seg varme og velkomne.

Share

%d bloggers like this: