Blomsterpotter i moderne design og lette materialer

Blomsterpotter i moderne design og lette materialer

Med moderne blomsterpotter i lette og vedlikeholdsfrie materialer får du elegante beholdere til alle slags planter – både til små og store blomster. De moderne blomsterpottene er tilgjengelige i forskjellige utseende og design. Noen av blomsterpottene ser akkurat ut som de tradisjonelle keramiske blomsterpottene – de bare veier 1/10-del og laget til å stå permanent ute hele året i all slags vær. Bruk de moderne, fleksible blomsterpottene fra CosyLifeStyle på terrassen eller overalt der du ønsker å friske opp omgivelsene med litt grønt.

Blomsterpotter til alle slags hager – både klassiske og moderne

Blomsterpotter i moderne design vil være perfekte i de fleste hager, på terrassen eller til og med inne i huset. Du kan glede deg over de moderne blomsterpottene i den klassiske hagen – i motsetning til de mer tradisjonelle pottene, eller du kan bruke de moderne blomsterpottene for å understreke et generelt strengt og minimalistisk design. Du bør kanskje vurdere hvilke blomsterpotter du bør velge avhengig av stilen på huset. Uansett hvilke blomsterpotter du foretrekker – du får moderne, kraftige og lette blomsterpotter med mange fordeler sammenlignet med tradisjonelle keramiske blomsterpotter. De moderne blomsterpottene veier ca. 1/10-del sammenlignet med tradisjonelle blomsterpotter, de er nesten uknuselige, tåler temperaturer mellom 60⁰ to -50⁰ C, og på toppen av det hele er de UV-beskyttet og falmer ikke.

Blomsterpotter til alle slags planter, trær og blomster

Blomsterpotter fra CosyLifeStyle kan brukes som potter til alle slags planter – det eneste kravet er at plantene har nok jord, gjødsel, vann og lys. Som alle andre hageprosjekt så må du vurdere hvor plantene plasseres avhengig av tilgangen på lys og skygge. De lette blomsterpottene er enkle å flytte sammenlignet med tradisjonelle blomsterpotter, og du kan endre posisjon på de fra tid til annen – og definitivt fra sesong til sesong. Med blomsterpotter langs oppkjørselen, langs terrassen eller som en adspredelse i hagen – så kan du forbedre inntrykket og stilen på hagen betydelig.

Share

%d bloggers like this: