Sammenleggbare klappbord og klappstoler til alle kommende arrangementer

Sammenleggbare klappbord og klappstoler til alle kommende arrangementer

Klappbord, klappstoler og stablestoler er viktig tilbehør til ethvert party eller arrangement. Enten du arrangerer et privat selskap eller et profesjonelt event, du trenger stødige bord og komfortable stoler til gjestene. Dancover er den ledende leverandøren av partytelt og tilbehør på det europeiske markedet. En viktig del av utvalget er klappstoler og klappbord i mange forskjellige stiler og design. Utenom de klassiske klappstolene og klappbordene, tilbyr vi et stort utvalg stablestoler i holdbare, værbestandige materialer – hvorav en stor del er i et vakkert, moderne italiensk design. Legg dette til det store utvalget av tilbehør som duker, trekk til bord og stoler, og sløyfer til å dekorere stolene – for å nevne noen få artikler. På grunn av det store utvalget av partytilbehør er Dancover det perfekte stedet å shoppe, når du ønsker å lage til en virkelig vakker og romantisk tilstelning.

Klappbord og klappstoler for enkel transport og lagring

Våre klappbord og klappstoler er utviklet spesielt for enkel transport og lagring. Klappbordene og klappstolene er solide og holdbare, og samtidig lette å håndtere, transportere og lagre når de ikke er i bruk. Trenger du å befordre et stort antall klappbord og klappstoler? Vi har solide og praktiske traller til enkel håndtering og lagring av artiklene. En viktig tilleggsdetalj er at klappstolene er veldig komfortable.

Stablestoler i et moderne, elegant design

Stablestolene er en praktisk og elegant måte å alltid ha godt med stoler til gjestene. Stablestolene er samtidig enkle å transportere og lagre. Dancover har et stort utvalg av lette, elegante, solide stablestoler i et moderne italiensk design – blant mange andre design. De elegante stablestolene er vakre å se på, og de vil ta seg godt ut på ethvert arrangement. Stablestolene er tilgjengelige i mange design, farger og materialer.

Klappbord og klappstoler med vakre og romantiske trekk

Klappbordene og klappstolene kan brukes som de er, men hvis du ønsker å skape en mykere og mer romantisk utseende og stemning, er trekkene våre et perfekt valg. Stretchtrekkene gir arrangementet en myk og romantisk atmosfære. Du kan velge trekk til både stoler og bord. Noen av trekkene er i stretchmateriale og andre i et mykt, nydelig stoff med et utsøkt utseende. Vi tilbyr i tillegg store sløyfer til å feste bakpå stolryggen, det vil også tilføre mer av den romantiske touchen på alle romantiske tilstelninger, spesielt bryllup.

Share

%d bloggers like this: