Spisebordsettet Miami til stilfulle måltider

Spisebordsettet Miami til stilfulle måltider

Forestill deg alle de koselige middagene du kan ha på terrassen med dette elegante og bestandige spisebordsettet. Dancover tilbyr dette moderne og elegante spisebordsettet til en veldig attraktiv pris, så det er ingen grunn til å lete videre! Vennene og familien vil elske å bli satt til bords rundt dette spisebordsettet, hygge seg i godt selskapet. Velg det elegante spisebordsettet med 6 eller 8 stoler laget av HDPE-flett, og et uttrekkbart spisebord laget av polytre og aluminium. Du har mulighet til å kjøpe ekstra stoler og bord hvis nødvendig, slik at du får plass til alle de gjestene du ønsker.

Spisebordsett i høy kvalitet og vedlikeholdsfrie materialer

Spisebordsettet Miami fra CosyLifeStyletm er laget av materialer i høy kvalitet i et stilrent moderne design. De holdbare materialene slik som HDPE-flett, polytre og pulverlakkert aluminium kan stå ute hele året. Det uttrekkbare spisebordet er laget av slitesterkt og værbestandig polytre, og det har en pulverlakkert aluminiumsramme. Du kan skjule de to forlengelsene elegant under bordplaten når bordet ikke er trukket ut. Spisebordstolene har flettet sete, med en ramme laget av kraftig, lett aluminium. Stolene leveres med en svart setepute for ekstra god komfort.

Spisebordsettet Miami til koselige dager og kvelder på terrassen

Forestill deg en varm ettermiddag på terrassen – solen er på vei ned, venner og familie er samlet, grillen er i gang og du er klar til å be gjestene om å sette seg til bords ved det elegante spisebordet,elegante spisebordet for å spise og hygge seg i godt selskap. Med dette solide, holdbare og komfortable spisebordsettet Miami fra CosyLifeStyletm, kan du se frem til en perfekt kveld. På grunn av de solide og værbestandige materialene trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold – det er bare å la spisebordsettet stå ute på terrassen. Du kan naturligvis dekke til spisebordsettet når det ikke er i bruk for å unngå rengjøring. Føler du behov for å rengjøre spisebordsettet Miami? Det gjøres enkelt og greit med litt varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel.

Spisebordsettet Miami til en spesiell pris!

Akkurat nå kan du kjøpe spisebordsettet med et uttrekkbart bord og seks eller åtte stoler med armlener, og myke puter som gir god komfort – alt til den laveste prisen noensinne! Kjøp nå og nyt middagen i stor stil for resten av sommeren! Vær oppmerksom på at vi tilbyr et stort utvalg av elegante parasoller og annet tilbehør på dancovershop.com, slik at du kan komplettere dette elegante spisebordsettet Miami.

Share

%d bloggers like this: