Hagepaviljonger – den perfekte rammen

Hagepaviljonger – den perfekte rammen

En hagepaviljong skaper en fredelig og romantisk stemning samme hvor den plasseres – på terrassen, et sted i hagen eller på gårdsplassen. Den enkle, men likevel kraftige konstruksjonen gir skygge og ly – det perfekte stedet til å slappe av, og for å møte venner og familie til en komfortabel stund utendørs.

Ta et bord og noen stoler – eller kanskje en lenestol og nyt utsikten, les en bok, lytt til musikk eller bare ta en liten blund i skyggen. En paviljong er et perfekt sted for lunsj eller middag, der du kan være i skyggen uten å gå glipp av lyset.

Hagepaviljonger til ulike formål

Hagepaviljongene fra Dancover leveres i mange forskjellige design og er perfekte til ulike formål. Du kan velge mellom en av de tradisjonelle paviljongene i aluminium med tak av polykarbonatplater, som gir et vanntett, stabilt og holdbart tak, uten at du går glipp av dagslyset når du sitter inne i den. De klassiske paviljongene leveres med mange vakre detaljer.

Hagepaviljoner til midlertidig bruk

Dancover tilbyr en rekke  mykere  paviljonger  i stål og med duker i polyester med PVC-belegg på baksiden. Disse paviljongene vil fungere flott i bryllup, grillfester og andre private anledninger, eller mer formelle og profesjonelle arrangement. Du kan bruke paviljongene med bare takduken, eller velge å montere én eller flere av sidegardinene avhengig av været og anledningen.

Hagepaviljonger i partyteltserien UNICO

Våre UNICO-partytelt vil også fungere perfekt som hagepaviljonger på nesten alle slags party, arrangement eller samlinger. De forskjellige lyse og kraftige fargene vil se vakre ut i alle hager, og lage en elegant ramme til både en uformell grillfest og en mer formell anledning.

Hagepaviljonger med enda mere atmosfære

Dancover tilbyr et stort utvalg av belysning, som vil gjøre de forskjellige paviljongene enda mere romantiske og fantastiske – spesielt etter at det har blitt mørkt. Besøk dancovershop.com og se alle paviljongene, belysningen og alt vi har av partytilbehør.

Share

%d bloggers like this: