Hagemøbler i polyrotting i et unikt modulbasert konsept

Hagemøbler i polyrotting i et unikt modulbasert konsept

CosyLifeStyletm fra Dancover har nylig presentert et helt nytt modulbasert hagemøbelkonsept i høy kvalitet. Dette unike modulkonseptet gjør det mulig for deg å sette samme sittegruppen du bare har drømt om, enten drømmen er en liten koselig loungesofa med plass til noen få personer – eller du ønsker et enormt arrangement med plass til alt av venner og familie. I forbindelse med introduksjonen av den nye serien av hagemøbler i polyrotting tilbyr vi flotte introduksjonspriser. Se igjennom de ulike modulene eller settene med hagemøblerdancovershop.com.

Hagemøbler i polyrotting i vedlikeholdsfrie materialer

CosyLifeStyletm fra Dancover, hagemøbler i polyrotting er laget av de beste materialene som aluminium og vedlikeholdsfri flat PE-flett. Det klassiske loungemøbelet, som du vil nyte i mange år fremover. Vi anbefaler at du dekker til putene eller lagrer dem innendørs når de ikke er i bruk, det vil holde putene vakre i mange år. Er du interessert i litt fargeendringer, se på de forskjellige modulene vi tilbyr med to sett putetrekk i to forskjellige farger. Du kan få to forskjellige uttrykk for bare litt ekstra – flott effekt for nesten ingenting i tillegg.

Loungemøbler i polyrotting til familie og venner

Hagemøbler i polyrotting fra Dancover er vedlikeholdsfrie, værbestandige og kan stå ute hele året. De elegante og vakre polyrottingmøblene vil gi deg et fantastisk loungeområde der du kan slappe av eller underholde venner og familie hele sommeren. Vær oppmerksom på at Dancover i tillegg tilbyr et stort utvalg av annet tilbehør til hagen i høy kvalitet: parasoller, paviljonger, quick-up telt, lette blomsterpotter og belysning.

 

Loungemøbler i polyrotting gir deg et valg

Foretrekker du å velge ut modulene selv og bestille artiklene du trenger – eller ønsker du å gjøre det enkelt og bestille ett av hagemøbelsettene vi har satt sammen til deg? Uansett hvilken løsning du velger, vi er overbevist om at du vil hygge deg med de nye møblene i polyrotting på terrassen, et sted i hagen, i vinterhagen, på stranden – eller hvor du ellers ønsker å ha en flott opplevelse i disse komfortable loungemøblene i høy kvalitet.

Personlig service og veiledning

Har du spørsmål om våre nye hagemøbler i polyrotting eller noe som helst annet i butikken, kontakt ekspertene våre – de vil guide deg.

Share

%d bloggers like this: