Benkesett til mange slags arrangement

Benkesett til mange slags arrangement

Benkesett er det perfekte valget til mange slags arrangementer og anledninger. Selv om du kanskje forbinder det ikoniske bordet og benkene med den populære Oktoberfesten i Tyskland og andre steder, kan det fleksible benkesettet brukes på nesten alle slags arrangement – fra barnebursdager til et arrangement på jobben eller med idrettslaget. Benkesettet kan settes raskt på plass, tar veldig liten plass når det ikke er i bruk og er både solid og praktisk som du kan bruke både inne og ute.

Benkesett i FSC-sertifisert treverk

Dancover tilbyr et solid og elegant benkesett laget av FSC-sertifisert treverk – godkjenningsmerket til ansvarlig skogsdrift. Tresetene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og er lette å lagre når de ikke er i bruk, på grunn av sammenleggbare ben både på benkene og på bordet. Dette solide og holdbare bordet med benker skaper en unik stemning på bursdager, gatefester, grillfester og andre anledninger der du sitter ansikt til ansikt og tettere enn du vanligvis ville gjøre på vanlige stoler. Dette er koselig, og det vil være en del av opplevelsen rundt arrangementet. Ettersom du kan bruke settet inne så vel som ute, har du anledning til å gjøre det meste ut av dette benkesettet.

Benkesett til mange mennesker og spesielle anledninger

Benkesettet kan brukes til arrangementer av alle størrelser – den lille familiesamlingen med bare ett enkelt benkesett, til events med hundrevis av mennesker og mange benkesett. Trenger du å håndtere mange benkesett tilbyr Dancover en solid tralle som gjør det lettere å flytte og lagre mange sett samtidig.

Sammenleggbare bord og benker

Føler du at det solide benkesettet er litt for grovt til ditt arrangement, vi tilbyr andre løsninger med de samme fordelene. Våre lette og elegante foldebord med bordplate i hard polyetylen og en solid ramme laget av pulverlakkert stål har den samme funksjonaliteten som benkesettene – og du kan få selvfølgelig få matchende benker. Foretrekker du denne lettere varianten av bord og benker tilbyr ulike partypakker med f.eks. ett bord og to benker til en meget rimelig pris. Uansett hvilke typer bord og benker du foretrekker, de er samtlige laget for hyppig bruk og festelige anledninger – og de er alle fleksible og enkle å lagre.

Vær oppmerksom på at dancovershop tilbyr generelt et stort utvalg av party- og event-tilbehør – og du er velkommen til å kontakte ekspertene våre hvis du har spørsmål om benkesettene eller andre partyprodukter. Kontaktinformasjon finner du på dancovershop.com.

Share

%d bloggers like this: