Dancover – din leverandør av komplette eventpakker

Dancover – din leverandør av komplette eventpakker

Å arrangere idrettsstevner som triatlon, maraton, bil- eller sykkel-race eller kanskje et løpestevne for mosjonister krever både planlegging og en hel del profesjonelt utstyr til stevnet som partytelt, quick-up telt, foldebord, stoler og forskjellige produkter til merkevarebygging som rollups, beachflagg og mye mer. Dancover har et enormt utvalg av profesjonelle event-produkter som vil utgjøre en viktig del for å få et vellykket arrangement – det gjelder arrangementer for både amatører og profesjonelle. Vi tilbyr produkter i høy kvalitet til reklamering og merkevarebygging, i tillegg til elegante og behagelige møbler mm. til besøksområdet, VIP-området og annet. Med våre oppblåsbare sofaer, LED-bord og stoler samt vårt køordnersystem – da er du klar til å håndtere besøksmasser i stor stil.

Vi tilbyr komplette eventløsninger

Dancover er stolte av kunne kalle seg totalleverandør til flere større arrangementer. Vi har levert event-møbler, utstyr til reklamering og merkevarebygging. Vårt produktutvalg til disse arrangementene omfatter FleXtentstm quick-up telt med hel- eller delvis dekkende digitale trykk, oppblåsbare sofaer og lenestoler, foldebord, stoler, beachflagg, pop-up bannere og mye mer. Vi har blant annet vært totalleverandør til Xterra Nordics fantastiske arrangement, til det fantastiske Viking Run og det spektakulære Copenhagen Historic Grand Prix med en overflod av veteran- og klassiske biler.

Et bredt produktspekter og professjonell service

Planlegger du et tilsvarende arrangement – besøk Dancovershop.com der finner du alt av nødvendig utstyr til arrangementer og merkevarebygging. Vi tilbyr quick-up telt med heldekkende digitale trykk, beachflagg, A-tavler, pop-up bannere, rollups og reklamebager i mange forskjellige stiler og design. Vi har også alt du måtte trenge av tilbehør til arrangementet som foldebord, stablestoler, oppblåsbare sofaer og lenestoler, gulv, belegg, belysning, utstillingsmontre og klassiske og elegante køordningssystemer. Kontakt våre event-eksperter på Dancovershop.com – de er glade for å svare på alle spørsmål, og hjelpe deg med å velge det perfekte utstyret til ditt neste arrangement. Vi sees på Dancovershop.com

 

Share

%d bloggers like this: