Vinterhager tilfører mer plass og lys i huset ditt

Vinterhager tilfører mer plass og lys i huset ditt

Vinterhager har vært kjent i århundrer, og er fremdeles ekstremt populære ettersom de tilfører et fantastisk rom til nesten ethvert slags hus. En vinterhage fra Dancover er både et drivhus og en hagestue, der du kan nyte en fantastisk varme og et vakkert lysinfall. Samtidig vil du ha følelsen av å være ute i hagen din uten å måtte bekymre deg for været. En moderne vinterhage gir deg et elegant, ekstra rom i huset der du kan dyrke eksotiske planter – eller bare blomster og grønnsaker som trenger ekstra varme og beskyttede omgivelser. En Dancover vinterhage er den moderne og rimelige løsningen hvis du ser et etter et kombinert drivhus, og ekstra plass der du kan hygge deg med det flotte lysinnfallet. Samtidig vil du være i stand til å nyte en flott utsikt mens du leser, lytter til musikk eller bare slapper av i din nye, vakre vinterhage.

En vinterhage fra Dancover er elegant, lyst og varig

Vinterhagene fra Dancover er både enkle å montere, holdbare og vedlikeholdsfrie. Faktisk er vinterhagene i lette materialer en oppdatert versjon av de klassiske vinterhagene, som ble populære på 1500-tallet. På den tiden var hyggen med vinterhager reservert for aristokratiet og de ekstremt rike. De brukte sine store vinterhager, eller hagestuer som drivhus for å dyrke de nye og populære fruktene som sitroner og appelsiner. Dagens vinterhager er ofte bygget i treverk og glass, og det kan være en kostbar løsning. Nå tilbyr Dancover deg en rimelig, vedlikeholdsfri og lett konstruksjon som du kan sette sammen uten å betale en håndverker til å bydde den. En vinterhage fra Dancover er den perfekte gjør-det-selv-løsningen, og kan monteres og reises av de fleste hvis du bare følger den enkle monteringsanvisningen trinn for trinn.

 

Dancover vinterhage i høy kvalitet i tilnærmet uknuselig polykarbonat

 

Dancover tilbyr forskjellige vinterhager i kraftig polykarbonat og akryl med en solid, hvit aluminiumsramme. De forskjellige utgavene vil se vakre ut festet til nesten hvilket som helst hus – enten du bor i et gammelt, eller et moderne hus. Den lette konstruksjonen er enkel å montere og å feste til huset. Med en moderne lettvekts vinterhage får du et ekstra rom fylt med lys. Kombiner vinterhagen med terrassen din, så får du det beste av to verdener: nyt hagen din hele året – fra innsiden av vinterhagen eller ute på terrassen. Samtidig kan du ha vakre planter med frodige grønne blader hele året rundt inne i den varme vinterhagen.

Share

%d bloggers like this: