ditt til en vakker paviljong

ditt til en vakker paviljong

Dancover introduserer et paviljongsett som vil gi deg en helt ny måte å nyte partyteltet ditt på. Det innovative paviljongsettet gjør det mulig å forvandle partyteltet ditt til en vakker paviljong. Et partytelt er en perfekt konstruksjon til de fleste arrangementer og feiringer. Med et paviljongsett har du mulighet til å endre et klassisk partytelt til en vakker paviljong. Inviter venner på besøk til alle slags anledninger – eller kanskje bare en kveld med god mat og trivelig selskap

Det perfekte tilskuddet til partyteltet ditt fra Dancover

Det nye paviljongsettet er kun relevant dersom du allerede har et partytelt fra Dancover. Du kan også velge å kjøpe et partytelt sammen med paviljongsettet. Med dette rimelige tilskuddet får det en perfekt 2-i-1-løsning. Det gir deg valgmuligheten til å velge mellom et klassisk partytelt og en mer romantisk paviljong – uten å måtte kjøpe noe annet enn det rimelige paviljongsettet.

En paviljong er perfekt til både avslapning og underholdning

Med et paviljongsett har du muligheten til å forvandle partyteltet ditt fra Dancover til en elegant paviljong med en vakker sandfarget duk. Med kun et par nye deler kan du endre rammen du har på partyteltet til en paviljongramme. Paviljongen blir snart samlingspunktet på terrassen, i hagen eller andre steder der du velger å reise denne elegante konstruksjonen. Paviljongen er perfekt for avslapning, få folk over på mat og drikke og andre slags sosiale samlinger med venner og familie. Den solide sandfargede paviljongduken er 100 % vanntett og gir både beskyttelse og skygge, den kan brukes kun med takduken eller med både takduk og sidevegger. Normalt måtte du ha kjøpt en separat paviljong, men med vår innovative og nye paviljongpakke får du den perfekte 2-i-1-løsningen og kan nyte både partyteltet ditt og din nye paviljong avhengig av anledningen.

Den innovative nye paviljongpakken – eksklusivt for partytelteiere

Paviljongpakken er et tilskudd til partyteltet ditt fra Dancover, og du vil ikke kunne benytte dette uten å ha rammen fra partyteltet ditt. Paviljongsettet fungerer med de fleste av partyteltene våre, men hvis du er i tvil så ikke nøl med å ta kontakt med serviceteamet vårt. De vil hjelpe deg med å besvare ethvert spørsmål du måtte ha vedrørende partyteltene våre og paviljongpakker.

 

Share

%d bloggers like this: