Garasjetelt – den fleksible lagerløsningen

Garasjetelt – den fleksible lagerløsningen

Garasjetelt fra Dancover er den perfekte lagerløsningen når du ønsker en fleksibel, værmessig trygg oppbevaringsløsning for kjøretøy. Vi har garasjetelt i mange forskjellige størrelser som vil beskytte alt fra en enkel bil til mange kjøretøy eller andre materialer og maskineri. Private kunder så vel som bedrifter har vanligvis forskjellige ting de ønsker å oppbevare under tak for at det ikke skal bli vått og skittent. Det kan være gods og varer, en bil eller kanskje en liten båt, en båthenger, en vannscooter, hagetraktor eller byggematerialer. Samme hva du ønsker å lagre, et garasjetelt vil være det perfekte stedet å lagre det meste. Dancover har et stort utvalg av lagerløsninger som våre fleksible og solide garasjetelt i høy kvalitet.

 

Garasjetelt er den mest fleksible løsningen

Garasjetelt eller lagertelt fra Dancover er utviklet og produsert for å gi det som lagres en effektiv beskyttelse. Garasjeteltene er tilgjengelig i alle størrelser – fra kun 2 x 2 m som passer fint inn de fleste steder, og fremdeles har plass til mye saker og ting. De mindre garasjeteltene gir samme grad av høy beskyttelse som de større modellene, selv om de bare tar opp minimalt med plass. Garasjeteltene er romslige konstruksjoner, de har god ståhøyde og en stor dør som gjør adkomsten enkel og grei. Er du en privatkunde foretrekker du kanskje en av de mindre garasjeteltene for en enkel bil, men som profesjonell foretrekker du kanskje en av de større garasjeteltene med plass til flere kjøretøy, maskiner og materialer. Dancover kan tilby garasje– eller lagertelt på flere hundre kvadratmeter. Dette betyr at samtlige kan finne et passende garasjetelt eller fleksibel lagerløsning, uansett behov og krav

 

Garasjetelt er solide, fleksible og holdbare

Garasjetelt fra Dancover er laget av kraftig, 100% vanntett, UV-beskyttet og flammehemmende PVC- eller PE-presenning. Du kan velge mellom hvit, grå eller grønn så garasjeteltet ditt vil passe inn fint med omgivelsene så å si hvor som helst. Vi anbefaler at du alltid kjøper en safety-pack med stormstropper og jordspyd til garasjeteltet ditt, eller andre typer lagertelt. Med en safety-pack kan du få sove godt om natten selv om det skulle blåse opp litt ute.

Share

%d bloggers like this: