Partybord og stoler til alle slags arrangementer

Partybord og stoler til alle slags arrangementer

Partybord og stoler er viktige deler i alle slags arrangement – både profesjonelle og private. Dancover er den ledende leverandøren av partytelt på det europeiske markedet. Vi tilbyr også kundene våre høykvalitets partybord og stoler i mange forskjellige design. Vi har klappbord, klappstoler og stablestoler. Videre har vi et stort utvalg av tilbehør som duker, trekk og sløyfer når du ønsker å gjøre arrangementet virkelig vakkert og romantisk.

 

Klappbord og klappstoler er enkle og transportere og lagre

Partybord og klappstoler er spesialdesignet for transport og lagring. Klappbordene og klappstolene våre er robuste og holdbare og samtidig enkle å håndtere, transportere og å lagre når de ikke er i bruk. Vi har også traller til bordene og stolene så det er enda enklere å håndtere de når du skal arrangere et arrangement. Klappstolene veier lite og er komfortable, og stablestolene er i en elegant og lett stil. De fleste av stablestolene våre er perfekte for arrangement og som spisebordstoler mm. på daglig basis.

 

Stablestoler i et vakkert design

Stablestoler er en praktisk og elegant måte å ha mange plasser til gjestene og samtidig kunne transportere og lagre stolene. Dancover har et stort utvalg av elegante, lette og robuste stablestoler i blant annet et italiensk design. De elegante stablestolene er vakre å se på og de vil se flotte ut på ethvert arrangement. Stablestolene er tilgjengelige i mange design, farger og materialer.

 

Bord og stoler i vakre og romantiske trekk

Bord og stoler for de fleste arrangement vil være enda mer elegante og vakre med et stretch-trekk. Dancover har flere trekk som vil gi arrangementet din en enda mer romantisk atmosfære. Vi har trekk både til stolene og bordene våre – noen i stretch-materiale, og andre i smakfullt materiale som bare vil se utsøkt ut. Vi har også sløyfer til stolene som vil se fantastiske ut på ethvert romantisk arrangement – spesielt bryllup. Til sist, vi har mange vakre duker, servietter og dekorasjoner. Vi kaller det One-Stop-Shopping, ettersom du kan få tak i alt her. Ta en kikk på alle bordene og stolene og mye annet akkurat her:

http://www.dancovershop.com/no/products/bord–stoler.aspx

Share

%d bloggers like this: