Putekasser fra Dancover

Putekasser fra Dancover

Putekasser er velkjente kasser eller beholdere som er vanlige å se på mange terrasser og gårdsplasser. Disse praktiske putekassene er perfekte til å lagre alle tingene du trenger på terrassen eller i hagen. Kassene er perfekte for å lagre ting som puter, tepper, pledd, leker og sportsutstyr som brukes i hagen. Med en putekasse har du putene og mye annet lett for hånden. Glem det å måtte hente putene fra innsiden av huset, eller at du gå i boden hver gang du trenger putene eller andre ting til terrassen. I tillegg, når du trenger å legge vekk saker og ting etter bruk er det like enkelt, fordi putekassen er rett i nærheten. Om været skulle slå om kan du få putene og alt det andre lagret trygt med en gang. Når du hygger du deg en kveld på terrassen, trenger du av og til et teppe for å holde deg varm. Med en putekasse har du teppet rett ved siden av deg så, du kan være utendørs mye lengre.

Putekasser til mye annet

Putekassene kan brukes til å lagre mye mer enn putene til hagemøblene. De romslige putekassene er perfekte til lekene til barna, til hageredskap, fritids- og sportsutstyr. De vannavstøtende putekassene gir god plass til det meste du trenger på terrassen eller i hagen. I tillegg er det en annen fordel med å ha en putekasse – det slipper å ta opp plass i garasjen, i boden eller i kjelleren. Hvis du velger en av de elegante putekassene med forsterket lokk kan du bruke putekassen som en ekstra benk. Dancover har en rekke solide, elegante putekasser.

Putekasser er elegante og praktiske

Putekasser fra Dancover er både elegante, holdbare og praktiske. De romslige beholderne er laget av kraftig og holdbar PP-plast, de er UV-sikre og vannavstøtende. De fleste kassene har hjul, som gjør de enkle å flytte. Kassene kan låses med hengelås for sikkerhets skyld. Enten du foretrekker en tradisjonell putekasse, eller om du fortrekker kassen i form av et skap eller en lav bod – du får god lagringsplass på terrassen, på gårdsplassen eller i hagen. Se alle de forskjellige putekassenedancovershop.com

 

Share

%d bloggers like this: