Drivhus i polykarbonat ser ut som klassiske drivhus i glass

Drivhus i polykarbonat ser ut som klassiske drivhus i glass

Drivhus i polykarbonat ser ut som klassiske drivhus i glass og aluminium, men her er de store glassene byttet ut med de lettere og det mye mer solide materialet polykarbonat. Det nye materialet har et perfekt lysinnfall så solstrålene klarer å komme inn i drivhuset og utføre de små miraklene – å få planter og blomster til å spire og blomstre. Med et vakkert og funksjonelt drivhus i polykarbonat kan du nyte agurker, tomater, chili, druer og blomster i alle regnbuens farger. Med et drivhus i polykarbonat har du fremdeles det vakre og klassiske drivhuset, slik de fleste av oss forbinder med et skikkelig drivhus. En av fordelene med å velge et drivhus i polykarbonat er at polykarbonatet er mye sterkere enn glass – så med dette drivhuset får du både et effektivt drivhus og en solid og holdbar konstruksjon. Det skal ganske mye til for å ødelegge de kraftige polykarbonatplatene.

Drivhus i polykarbonat vil se vakre ut i de fleste hager

Dancover tilbyr et bredt utvalg av vakre drivhus i polykarbonat – i forskjellige størrelser og farger som aluminium og antrasitt. De velkjente drivhusene i aluminium er elegante og vil være vakre og innbydende fylt med blomster og/eller grønnsaker om sommeren, og til langt utpå høsten. Drivhuset i antrasitt er mørkere, men det vil også skape en perfekt ramme sammen med fargene i hagen, og blandes vakkert inn med de forskjellige bakgrunnene i hagen. Samme hvilken versjon du foretrekker, et drivhus i polykarbonat vil skape hageglede og forlenge hagesesongen. Med å ha et drivhus i polykarbonat kan du starte tidlig om våren og nyte drivhuset til langt utpå høsten.

Drivhus i polykarbonat fungerer også som paviljong

Drivhus i polykarbonat er det innlysende valget hvis du ønsker å dyrke planter som enten ikke kan dyrkes utendørs, eller bare trenger litt ekstra varme og roligere omgivelser uten vind og regn. En annen mulighet er å bruke drivhuset ditt i polykarbonat som en paviljong, og sette noen møbler på innsiden – et par stoler og kanskje et lite bord. Du har fremdeles plass til mange planter i drivhuset, så her kan du få det beste av to verdener. Da kan du ha et sted der du kan sitte og nyte hagen din uansett vær.

Drivhus i polykarbonat med mange flotte funksjoner

Drivhus i polykarbonat fra Dancover har mange viktige funksjoner som f.eks. enkel adkomst, ventilasjonsvinduer og materialer som veier lite – det gjør det enkelt å montere, og det vil stå like fint år etter år. Alt dette har gjort til at drivhusene i polykarbonat har blitt ekstremt populære. Det er derfor du kan se drivhus i polykarbonat i mange hager, både i urbane områder og ute på landet.

Share

%d bloggers like this: