Partytelt i vakre farger. Nyheter fra Dancover!

Partytelt i vakre farger. Nyheter fra Dancover!

Partytelt er hvite – og med få unntak har de vært det i mange år. Nå er den ledende leverandøren av partytelt i Europa stolte av å kunne presentere en ny serie av fargerike partytelt laget for all slags feiringer og arrangementer. Du kan hygge deg med fargene rød, blå, mørkegrønn, mørkegrå, svart og … hvit!

Den nye partyteltserien heter Partytelt UNICO og er en innovativ og vakker serie av klassiske partytelt i helt ny stil. Serien kombinerer Dancovers solide og holdbare stålramme med en ny lett og slitesterk polyesterduk kjent fra det populære og velkjente FleXtents. Den nye elegante og lette partyteltduken har ekstra store georgianske vinduer som sikrer perfekt lysinnfall og en romslig følelse på innsiden. I tillegg vil fargene alene skape en vakker effekt på innsiden av partyteltet – både når det er lyst på utsiden, samt når du slår på lyset i partyteltet.

Fargene spiller en viktig rolle

Partytelt har for det meste vært hvite, og folk flest forventer fremdeles at partyteltene skal være hvite. Dancover ønsker å utfordre denne oppfatningen med våre nye serier av fargerike partytelt. Materialene spiller en viktig rolle i dette nye konseptet ettersom duken vil se, og føles lett og elegant. Samtidig vil fargene spille en viktig rolle ettersom du kan velge den fargen du liker – og en farge som passer til anledningen. Fortvil ikke – vi har fremdeles vakre hvite partytelt til bryllup og andre romantiske arrangement. Men når det er sagt, hvem påstår at man ikke kan feire et bryllup i et mørkegrått eller mørkegrønt partytelt? Du bestemmer! Samme hvilken farge du foretrekker på partyteltet, vil du ha glede av materialene i tillegg til de elegante pyntegardinene som gjør partyteltet lettere og vakrere.

Partytelt i elegante og holdbare materialer

Partyteltene UNICO kombinerer velkjente materialer, og med et partytelt fra denne serien får du en solid stålramme som varer i mange år. I tillegg tilbyr Dancover reservedeler dersom du skulle miste en del underveis. Partytelt-duken i polyester er lett, elegant og slitesterkt, og den vil tilføre en elegant atmosfære til arrangementet uansett anledning. Forestill deg at ditt forestående bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag eller en annen viktig feiring avholdes i et av disse vakre og fargerike partyteltene.

Share

%d bloggers like this: