Polytunnel drivhus vil skape underverker i hagen din

Polytunnel drivhus vil skape underverker i hagen din

Polytunnel drivhus er perfekt for grønnsakene dine, urter og blomster – alt du har lyst til å dyrke i et varmt og fuktig klima. Med denne lette polytunnelmodellen sparer du mye penger når du skal kjøpe deg et drivhuspolytunellen kan monteres på kort tid. Polytunnel drivhus er både for private kunder og semi-profesjonelle gartnere, og du kan skape perfekte vekstforhold for blomstene dine, grønnsaker og urter.

Polytunnel drivhus rimelige og enkle å montere

Med et polytunnel drivhus fra Dancover får du et perfekt drivhus for nesten alt du ønsker å dyrke. I tillegg kan du få et semi-profesjonelt polytunnel drivhus for nesten halve prisen sammenlignet med tradisjonelle drivhus laget av aluminium og glass. Med et polytunnel drivhus kan du komme i gang med dyrkingen av alt du ønsker på kort tid – tomater, agurker, salat, druer, chili, alle slags urter – og sist men ikke minst: blomster i alle slags former, farger og størrelser.

Polytunnel drivhus er solide, fleksible og holdbare

Polytunnel drivhus fra Dancover har en solid polyetylenduk og en ramme av galvaniserte stålrør som er enkle å montere. Du klarer å sette i sammen rammen rimelig raskt, og deretter trenger du kun å dra trekket over rammen og justere det før det festes. Bunnrammen nederst sikrer god stabilitet. Duken er UV-beskyttet med et lysinnfall på 95 %, som gjør vekstvilkårene på innsiden av drivhuset optimale. Solen vil raskt varme opp drivhuset på innsiden så du kan nyte de små miraklene når all slags planter vokser raskt. Du må huske å vanne og ventilere drivhuset i henhold til temperaturen osv.

Med et polytunnel drivhus får du optimale vekstforhold for planter og blomster

Et polytunnel drivhus er det perfekte stedet å dyrke det meste av frukt, grønnsaker og blomster. Når du har fylt drivhuset med dine favorittvekster, er det en nytelse å komme inn i denne verdenen av vekst og fuktighet. Det lette og rimelige polytunnel drivhuset er perfekt for avlinger med tomater, agurk, salat, kål, meloner, chili og mye mer – men drivhustunellen er og også perfekt for å dyrke vakre blomster av mer eksotisk opprinnelse. Husk alltid å vanne og gjødsle plantene dine jevnlig for å få mest mulig ut av polytunnel drivhuset. Dersom du har spørsmål om polytunnel drivhus er du alltid velkommen til å kontakte en av våre eksperter hos Dancover. Du finner all relevant kontaktinformasjon på dancovershop.com

Share

%d bloggers like this: