Dancovers safetypack gjør partyteltet ditt trygt og sikkert

Dancovers safetypack gjør partyteltet ditt trygt og sikkert

 

Dancover er den ledende leverandøren av partytelt, FleXtents quick-up telt og lagertelt til kunder over hele Europa. Partyteltene og FleXtents er en veldig fleksibel og økonomisk løsning for arrangement som bryllup, konfirmasjoner, jubileer og for profesjonelle arrangement som messer og markeder. Dancover er også en hovedaktør på lagermarkedet der vi har lagertelt, telthaller og dekke og trekk til alt du kan forestille deg. Dancovers brede utvalg av lagerprodukter dekker bokstavelig talt alt fra biler og båter til landbruksmaskiner og alt slags tenkelig gods og varer. Lagerproduktene er tiltenkt en rekke bransjer – fra landbruk og industri til detaljhandel og private kunder. Dancover har telt fra kun 4m² og opp til imponerende 540m². Det betyr av vi har lagerløsninger til de fleste formål enten du kun ønsker å sette opp et mindre garasjetelt i hagen for å beskytte bilen din, eller at du trenger en profesjonell lagerløsning i forbindelse med bedriften din, med plass til maskineri av forskjellig typer kjøretøy eller varer osv.

Dancover  hjelper deg med å sikre partyteltet ditt og ditt FleXtents quick-up telt


Dancover har en serie safetypacks som vil hjelpe deg med å sette fast og sikre partyteltet ditt, FlexTents quick-up teltet eller lagerteltet så du får sove om natten – selv om det skulle bli en del vind. Dancovers partytelt og FleXtents er laget for fest og arrangementer og er vanligvis kun benyttet for en kortere periode. Men været kan være vanskelig å forutse, så her hos Dancover anbefaler vi på det sterkeste at du sikrer partyteltet, eller FleXtents hver gang du setter det opp. Selv om værvarslingene ser fine ut er det alltid en god idé å sikre teltet så både folk og løsøre er trygge. Det samme gjelder lagerteltene – og ettersom de vanligvis er satt opp for en mye lengre periode så er det avgjørende at du sikrer teltet med en av Dancovers safetypacks.

Partytelt og FleXtents er trygge med safetypacks


Du kan velge mellom forskjellige safetypacks avhengig av størrelsen på partyteltet eller lagerteltet. Hver safetypack inneholder 4 til 6 stormstropper og plugger. Stormstroppene er 8 meter lange og 2,5 cm brede og har en bruddstyrke på 1000 kilo. Pluggene er 60 eller 100 cm lange. Trenger du råd om hvilken safetypack du skal bruke til ditt partytelt, FleXtents quick-up telt eller lagertelt vennligst ikke nøl med å ta kontakt med Dancover kundeservice på Dancovershop.com

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: