Dancover på verdens største løpe-arrangement!

Dancover på verdens største løpe-arrangement!

Dancover var en av de stolte deltakerne på årets DHL stafettløp – verdens største løpe-arrangement. Mer enn 200.000 mennesker løp i år på arrangement over hele Danmark. Dancover var tilstede i København og hadde et fantastisk løp!

Partytelt og paviljonger i overflod

Det var et fantastisk syn som møtte oss da vi kom til arrangementet. En hel landsby av partytelt og paviljonger og tusenvis av lykkelige deltakere i DHLs fantastiske løpe-arrangement som går av stabelen i store byer over hele Danmark. I år løp deltakerne 1.030.000 kilometer – det tilsvarer 25 ganger rundt jordkloden. Hvert lag besto av 5 løpere som løp 5 km hver.

Dancover hadde gleden av et FleXtent quick-up telt

For Dancover var dette DHL arrangementet en fantastisk mulighet til å holde en fest for bedriften. Hver eneste dag jobber nesten 70 mennesker hardt for å sørge for de best mulige løsninger for våre mange kunder over hele Europa. For to uker siden samlet i gjengen i Fælledparken i København og satt opp vår vakre FleXtents quick-up telt og la opp til en intens konkurranse mellom tre av våre avdelinger. Glem å være gode kolleger – her ble det kamp! Alle ville vinne – ingen orket tanken på å komme på jobb på mandag for å høre de andre lagene skryte og bravere.

Dancover og DHLs løpe-arrangement

Ved siden av litt sunn konkurranse så var det en fantastisk dag. Det er en veldig spesiell atmosfære over DHLs løpe-arrangement – alle er begeistret og i godt humør. Hver eneste deltaker og tilskuer ønsker å ha en kjekk stund og alle heier på løperne. Det er en perfekt anledning for DHL for å vise at de kan arrangere en tilstelning av såpass størrelse og det er en perfekt anledning for hver deltakende bedrift til å ta en kveld på byen og kanskje bli litt bedre kjent med hverandre.

Partytelt og paviljonger er perfekte for arrangement

Profesjonelt var lagene og heiagjengen fra Dancover fascinert over å se Fællandparken i København omgjort til en landsby laget av partytelt og paviljonger. Som en av de største leverandørene av partytelt og paviljonger i Europa var det artig å se størrelsen og funksjonaliteten på alle partyteltene. De fleste partyteltene var utleietelt men Dancover selger partytelt til både private kunder, utleieselskaper og mange flere. For Dancover var den kun en bekreftelse på hvor brilliant et partytelt eller en paviljong hva gjelder midlertidig dekke og ly – for både litt regn og sol. Neste gang du trenger et partytelt eller et quick-up telt, ta en kikk på Dancovershop.com – og kontakt Dancover Xperts hvis du skulle ha noen spørsmål…

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: