Dancover har alt til oktoberfest – unntatt øl!

Dancover har alt til oktoberfest – unntatt øl!

Oktoberfest arrangeres årlig og er kanskje størst i opprinnelseslandet Tyskland, og spesielt i Bayern. Oktoberfest har spredt seg rundt omkring i andre deler av verden, både i Europa, men også så langt vekk som Canada og Brazil. I Europa ble den første oktoberfest avholdt 12. oktober 1810 i Theresienwiese i München i sammenheng med feiring av bryllupet mellom prins Ludwig og prinsesse Therese. Det betyr at det det har vært Oktoberfest nesten sammenhengende i over 200 år. Den originale oktoberfesten i Bayern, sør i Tyskland, besøkes av rundt 6 millioner mennesker! Den store festen har siden begynnelsen utvidet seg til å vare fra slutten av september til den første uken av oktober.

Dancover har alt til oktoberfest – nesten!

Dancover er en av de største leverandørene av partytelt, paviljonger, foldetelt og øltelt i Europa. Vi har også et partytelt for deg, dersom du ønsker å holde oktoberfest i din egen hage med naboene dine, med sportsklubben din eller vennegjengen. Dancover har spesialisert seg på partytelt og paviljonger i alle størrelser og kvaliteter avhengig av behov og budsjett. Fordelen med å kjøpe ditt eget partytelt er naturligvis at alt du trenger å gjøre for å spare penger sammenlignet med å leie partyteltet er å holde to fester. Hvis du gjør det er investeringen betalt og fra nå av har du ditt eget partytelt du kan sette opp når det måtte passe.

Dancover har mye mer enn partytelt og øltelt…

For en skikkelig oktoberfest trenger du foldebord og benker for å få den rette tyroler-stemningen. Dancover har et stort utvalg foldebord som er enkle å lagre, sette opp og legge sammen igjen etter festen. Sammen med de solide foldebenkene er foldebordene perfekte for en oktoberfest hvor møblene må kunne tåle en del øl-søl. Dancover har i tillegg foldedisker hvis det skal serveres fra en bar.

Partytilbehør til oktoberfesten

Dancover har et stort utvalg av forskjellige tilbehør som ovner, belysning og engangsbestikk, dersom du ønsker å servere gjestene dine en pølse eller to. De forskjellige ovnene sørger for en fin temperatur på innsiden av ølteltet hvis temperaturen skulle gå ned på utsiden. Belysning er praktisk både for at du og gjestene skal se hva dere holder på med og for å skape atmosføre med for eksempel koselige lys som lyslenker og mere til. Om ikke det var nok kan du få engangsduker og engangsservise som glass, tallerkener og serveringsbestikk. Vennligst merk at Dancover har ølglass i plast med skumkant som er brilliante dersom du serverer fatøl – som er det perfekte å servere til oktoberfest! Prost!

Share

Leave a Reply

%d bloggers like this: